MARINAR DIN CONSTANȚA, MORT DE MALARIE! Medicii constănțeni trag un semnal de alarmă

2058
3
MARINAR DIN CONSTANȚA, MORT DE MALARIE! Medicii constănțeni trag un semnal de alarmă - spitalulboliinfectioase181377602-1436346186.jpg

Articole de la același autor

Navigatorul care a ajuns ieri la Spitalul de Infecțioase Constanța, și pe care medicii l-au trimis de urgență la un spital din București, a murit, astăzi, din cauza complicațiilor. Medicii constănțeni trag un semnal de alarmă asupra tratamentului de prevenție al celor care călătoresc în zone cu risc.


"Pacientul care s-a prezentat ieri la camera de gardă și a fost diagnosticat cu malarie a fost trimis către un spital din capitală unde astăzi a decedat. Atragem atenția tuturor celor care călătoresc în zonele cu risc endemic să nu mai fie atât de inconștienți și să își facă tratamentul profilactic cu cel puțin două săptămâni înainte. Acest tratament se poate realiza și recomanda de către medicii din centrul medical destinat navigatorilor, care se află în Poarta 1", a declarat, pentru "Cuget Liber", dr. Stela Halichidis, directorul medical al Spitalului de Boli Infecțioase Constanța.  


Comentează știrea

Iliescu Marin
8 iulie 2015
Cine a murit

Stie cineva cine este marinarul?

ben
21 iulie 2015
Indiferent cine...

Pentru toate localitatile! Bani din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent numai oameni extrem de seriosi si interesati colaboreze cu noi, pentru a lucra in timpul liber sau full-time, la alegere, in asa fel incat sa obtina castiguri imediate, 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna. Va rugam sa solicitati cat mai repede detaliile necesare, unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Nu conteaza
11 septembrie 2015
rectificare

"a declarat, pentru "Cuget Liber", dr. Stela Halichidis, directorul medical al Spitalului de Boli Infecțioase Constanța" - este manager nu director medical. Altcineva este director medical.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5362 secunde