MĂMICI, ATENȚIE! NE OTRĂVIM BEBELUȘII FĂRĂ SĂ ȘTIM!

44657
3
MĂMICI, ATENȚIE! NE OTRĂVIM BEBELUȘII FĂRĂ SĂ ȘTIM! - vigantol-1465821653.jpg

Articole de la același autor

Nu este o vitamină ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate în organism, la rahitism, la dereglarea masivă a calciului ionic. De la această pacoste hormonală apar multe probeleme: fontanela se închide prea devreme, astfel încât creierul nu se mai poate dezvolta corect, se calcifiază creierul și organele, se decalcifiază oasele, devenind moi. 


Este vorba despre Vigantol sau "vitamina D". Aceasta otravă zilnică a sugarilor nu ajută deloc la rahitism ci mai degrabă îl provoacă și îl agravează. Atât doctorii cât și mamele sunt extrem de naivi crezând în propaganda concernelor farmaceutice și dau sugarilor des, chiar din primele zile și fără un motiv întemeiat vigantol.


Medicul Bălan Anișoara, citată de  www.findtalk.biz, susține că: "aceste suplimente cu calciu și vitamina D nu se dau încontinuu deoarece există pericolul ca fontanelele să se închidă prematur". 


Comentează știrea

Sebestian
13 iunie 2016
Atat puteti !

MĂMICI, ATENȚIE! NE OTRĂVIM BEBELUȘII FĂRĂ SĂ ȘTIM! Cum puteti sa puneti asa titlu , fara sa aveti o dovada sau o sursa macar sigura ?? Sunteti penibili , mai ales domnu' care a publicat stirea , halal jurnalisti sau cum plm vreti voi sa va numiti . Pe ce va bazati cand spuneti ca este o otrava ??? ZIAR CU TRADITIE care se duce dracu din cauza jurnalistilor ca voi .

Ana-Maria
14 iunie 2016
despre vigantol

Si atunci ce sa se dea in schimb pt intarirea oaselor si contra rahitismului? Puneti si alternativa ( daca exista ) nu doar critica !

Petronela
2 februarie 2017
Vigantol

Am crescut trei copii si nu liam dat vigantol si nici la al patrulea nu iam dat .ce prostie ie asta da ce inainte se dadeau medicamente la copii sa li se intareasca oasele.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0923 secunde