"Mai bine mâncați o felie de tort decât un kilogram de mere" / Sfaturi de la Mihaela Bilic

1556

Articole recomandate

Nutriționistul Mihaela Bilic dezvăluie câteva trucuri de slăbit, mai puțin obișnuite. Dacă majoritatea curelor de slăbire exclud dulciurile, grăsimile și pâinea, Mihaela Bilic susține că nu e nevoie să ne abținem de la alimentele preferate ca să dăm jos kilogramele. 


În ciuda faptului că de multe ori auzim lucruri rele despre carnea roșie, aceasta poate fi consumată atunci când vrem să slăbim. Carnea preparată pe grătar poate fi în sânge sau mediu preparată și este recomandată alături de salată verde, aportul caloric și fibrele fiind tocmai bune pentru cei ce doresc să slăbească. 


De asemenea se vorbește foarte mult despre carnea de pui atunci când sunt aduse în discuție dietele și slăbitul. Ceea ce poate nu știați este că un alt tip "vedeta" de carne este cea de curcan, care pe lângă faptul că este slabă, scade apetitul și chiar dă o stare de bine, conținând un tip de substanță al cărei efect este asemănător cu cel al endorfinei, "hormonul fericirii".


Orice aliment poate fi consumat atâta timp cât este consumat cu moderație, chiar și ciocolata sau orice fel de dulciuri. Unul dintre aceste alimentele considerate eronat ca fiind interzis în diete este peștele gras: tonul, somonul, macroul, sardinele sau somnul. Grăsimea din pește nu este periculoasă, fiind bogată în acizi grași nesaturați, așadar peștele, chiar și gras, este un element esențial și nu îngrașă. 


Deși nu conțin zahăr așa cum conțin dulciurile, și fructoza din fructe se asimilează mai greu, și aceasta îngrașă. Pofta nu înseamnă foame, iar pofta de dulciuri nu poate fi satisfăcută prin consumarea fructelor. 


"Decât un kilogram de mere care nu taie pofta de dulce, mai bine mâncați o feliuță de tort de ciocolată", ne sfătuiește nutriționistul Mihaela Bilic, care nu se declară a fi un mare fan al fructelor. 








Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9079 secunde