Leac pentru afecțiuni, deliciu în bucătărie

93
Leac pentru afecțiuni, deliciu în bucătărie - dovleac-1418046726.jpg

Articole de la același autor

Folosit intr-o varietate de retete, reci sau calde, dovleacul este extrem de hranitor si inimaginabil de benefic pentru sanatate. Pulpa de dovleac contine vitamine, in special provitamina A, vitaminele E si C, saruri minerale, hidrati de carbon, protide, iar semintele contin ulei, protide, lecitina, rezine si enzime cu proprietati antihelmintice. Mai mult, are o compozitie bogata în magneziu, fier, potasiu, calciu, siliciu, fosfor, vitamine, carotenoizi, acizi, zaharuri, lecitină, rezine și enzime cu rol antihelmintice, scrie ziuadecluj.ro. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 18 Octombrie 2014
Stire din Cetățenești : Ce gătim astăzi
Vineri, 17 Octombrie 2014
Stire din Cetățenești : Ce faceți dacă aveți unghii fragile
Miercuri, 30 Aprilie 2014
Stire din Cetățenești : Ce gătim astăzi
Luni, 24 Martie 2014
Stire din Cetățenești : Ce gătim astăzi
Luni, 23 Decembrie 2013
Stire din Cetățenești : Rețete pentru masa de Crăciun
Vineri, 01 Noiembrie 2013
Stire din Cetățenești : Ce gătim astăzi
Joi, 10 Octombrie 2013
Stire din Diverse : Dovleacul, comoara din bucătărie
Pagina a fost generata in 0.4283 secunde