Leac pentru afecțiuni, deliciu în bucătărie
Articole de la același autor
Ce bătăi de cap poate da o injecție prost administrată
05 Decembrie 2014
Specialiștii Ovidius Clinical Hospital: "Cui ne adresăm dacă avem transaminaze crescute?"
11 Octombrie 2014
Veste bombă despre testele de sarcină
10 Octombrie 2014
Când au loc înscrierile la rezidențiat, în Constanța
10 Octombrie 2014
Cancerul de col uterin, cea mai cruntă suferință pentru paciente
03 Noiembrie 2014
800 de paciente vor putea să beneficieze gratuit de reconstrucție mamară
11 Octombrie 2014
Folosit intr-o varietate de retete, reci sau calde, dovleacul este extrem de hranitor si inimaginabil de benefic pentru sanatate. Pulpa de dovleac contine vitamine, in special provitamina A, vitaminele E si C, saruri minerale, hidrati de carbon, protide, iar semintele contin ulei, protide, lecitina, rezine si enzime cu proprietati antihelmintice. Mai mult, are o compozitie bogata în magneziu, fier, potasiu, calciu, siliciu, fosfor, vitamine, carotenoizi, acizi, zaharuri, lecitină, rezine și enzime cu rol antihelmintice, scrie ziuadecluj.ro.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole pe aceeași temă
Sâmbătă, 18 Octombrie 2014
Vineri, 17 Octombrie 2014
Miercuri, 30 Aprilie 2014
Marţi, 22 Aprilie 2014
Luni, 24 Martie 2014
Joi, 30 Ianuarie 2014
Joi, 30 Ianuarie 2014
Luni, 23 Decembrie 2013
Vineri, 01 Noiembrie 2013
Joi, 10 Octombrie 2013