La Sport Forum, scapi urgent de durerile de coloană și de genunchi

6028
1
La Sport Forum, scapi urgent  de durerile de coloană și de genunchi - programcompletdeterapie-1409842458.jpg

Articole de la același autor

Întorși din vacanță la programul obișnuit de muncă sau școală, constănțenii care suferă de afecțiuni ale coloanei pot reveni și la programul de recuperare medicală și antrenament. Specialiștii din cadrul Centrului de diagnostic, terapie, recuperare medicală, antrenament și fitness Sport Forum îi întâmpină cu cel mai modern program de terapie și antrenament care să le asigure beneficii pe termen lung.

Fie că au probleme la coloana vertebrală sau genunchi, constănțenii care au nevoie de recuperare medicală și antrenament pot beneficia de un program complet de terapie în cadrul Centrului de diagnostic, terapie, recuperare medicală, antrenament și fitness Sport Forum Academy.

"Pe timpul verii, în vacanță, cei care suferă de afecțiuni ale coloanei vertebrale au libertatea de a practica diferite sporturi care să îi ajute să își mențină în echilibru starea de sănătate. Odată întorși la muncă sau la școală, deci la poziția de șezând pentru câteva ore bune pe zi, aceștia pot beneficia de un program susținut de terapie și antrenament.

Mai mult, pentru cei tineri este recomandat un program de antrenament profilactic care să preîntâmpine aceste afecțiuni, având în vedere perioada de creștere și dezvoltare osoasă și musculară", a explicat profesorul Paul Neagu, specialist în recuperare medicală, managerul centrului Sport Forum David Academy.

Pe primul loc în Europa

Centrul Sport Forum David Academy din Constanța utilizează de peste 13 ani o metodă științifică ce are la bază un suport de aparate pentru analiza și îmbunătățirea condițiilor funcționale ale coloanei vertebrale. De altfel, în 2007, conceptul DAVID a obținut primul loc în Europa, pentru dispozitivele de prevenție și recuperare medicală prin mișcare.

"În cadrul centrului nostru, prin apa-ratura de care dispunem, constănțenii beneficiază de: evaluarea performanțelor musculaturii coloanei vertebrale, mobilitatea coloanei vertebrale și a membrelor, evaluarea funcției cardio-respiratorii, a capacității de efort, punerea în evidență a insuficiențelor musculare / dezechilibrelor musculare (pe cele trei planuri anatomice - frontal, transversal, sagital) - dezechilibre ce stau la baza du-rerilor, frecventelor lombalgii, discopatii și a limitării mobilității articulare", explică profesorul Paul Neagu.

Pacienții beneficiază de evaluări specializate

Tot aici, se concep și se prescriu programe de efort sau de evaluare a grupelor musculare și funcționalitatea coloanei vertebrale.

Astfel, înainte de a începe orice fel de terapie în cadrul centrului, fiecare pacient poate beneficia și de o analiză inițială, prin care specialiștii centrului pot analiza grupele musculare care asigură funcționalitatea coloanei și a membrelor.

Terapia la Sport Forum David Academy presupune 24 de ședințe, de două sau de trei ori pe săptămână, timp de două sau trei luni. După aceste ședințe, echilibrul muscular se reface în proporție de 85%.

Cei care își doresc să participe la aceste programe de terapie pot cere detalii și se pot înscrie la numărul de telefon 0771/692.916.

Comentează știrea

gratiela
25 septembrie 2014
locuri de munca

Munca de calitate (operator online) si bine platita: 300 de dolari lunar! Vedeti acest job si convingeti-va de seriozitatea noastra! Aici puteti avea viitorul asigurat! Garantat! Acum este cel mai potrivit moment sa incepeti! Cereti urgent detalii la email …[email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.694 secunde