Încep înscrierile pentru examenul de medic specialist

662
Săptămâna viitoare încep înscrierile pentru susținerea exame-nului de medic specialist, medic dentist specialist și farmacist specialist. Testarea va avea loc pe 19 octombrie 2011. Toți cei care vor să participe la probă se pot înscrie de pe 30 august până pe 13 septembrie, la sediul Direcției Județene de Sănătate Publică. Taxa este de 450 de lei.

Examenul de specialist constă într-o probă scrisă, cu zece subiecte formulate din tematica fiecărei specialități, cu durata de trei ore, excepție făcând specialitățile medicină de urgență și ATI și probele clinice/practice.

Înscrierile pentru specialitatea ATI au început ieri, 23 august și se vor încheia pe 6 septembrie, inclusiv. Examenul pentru obținerea titlului de medic specialist în anestezie și terapie intensivă va avea loc pe 1 octombrie 2011. Dosarele se depun la Ministerul Sănătății, sediul din str. George Vraca, nr. 9, București.

Pentru această specialitate, proba scrisă cuprinde două teste (testul A și testul B), cu 120 de întrebări cu răspunsuri multiple, la alegere. Fiecare test are 60 întrebări, durează două ore și se susține după testele-grilă elaborate de către Societatea Europeană de Anestezie. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 24 August 2011
Stire din Politică-Administrație : Pensionarii  au golit conturile RATC
Pagina a fost generata in 1.5244 secunde