"Imunitate prin puterea plantelor", la Forte Life

Miercuri, 12 Februarie 2014
195
Infecțiile virale și bacteriene repetate, precum faringitele și pneumoniile, stările de epuizare, diferitele boli cornice, insomnia, lipsa de concentrare, reacțiile alergice, lipsa poftei de mâncare sunt doar câteva din semnele  unui sistem imunitar fragil. Cei mai predispuși la scăderea dramatică a imunității sunt bătrânii, sugarii și femeile gravide, însă fenomenul este perfect normal mai ales în perioada de creștere din adolescență, dar și în cazul femeilor aflate la menstruație. 
Cheia pentru menținerea stării generale de sănătate este fără îndoială menținerea unui sistem imunitar puternic și deplin funcțional. Altfel, organismul devine sensibil la virusuri și boli care duc la slăbirea acestuia.
De aceea, puteți participa la o lecție de sănătate gratuită cu tema "Imunitate prin puterea plantelor", la care dr. Florin Bota Cătană, doctor în medicina de familie, competență api-fito-terapie, va răspunde tuturor întrebărilor celor prezenți și ne va informa cu privire la ce este important să știm despre sistemul imunitar, cum să creștem imunitatea la copii și adulți, care sunt riscurile unei imunități scăzute și remediile naturale existente. 
Evenimentul va avea loc astăzi, de la ora 18,30, la Forte Life. Articole pe aceeasi tema

Marţi, 29 Ianuarie 2013
Stire din Sănătate : Patru plante pentru un ficat sănătos
Miercuri, 12 Februarie 2014
Stire din Cultură-Educație : Lecție de sănătate la Forte Life
Marţi, 08 Octombrie 2013
Stire din Diverse : Plante care purifică aerul
Vineri, 05 Iulie 2013
Stire din Diverse : Cum îngrijim plantele vara
Pagina a fost generata in 0.2427 secunde