Februarie, luna faptelor bune. Puteți fi "colacul de salvare" al bolnavilor

221
Februarie, luna faptelor bune. Puteți fi

Articole de la același autor

Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța (CRTS) a elaborat un program special, dedicat donatorilor de sânge, ce se va derula pe parcursul întregii luni februarie. Astfel, având în vedere că nevoia de sânge pentru transfuzii este foarte mare și că numărul pacienților care au nevoie de tratament transfuzional crește de la o zi la alta, conducerea CRTS îi roagă pe con-stănțeni să nu rămână indiferenți. 


CRTS Constanța, în colaborare cu Gră-dinița cu Program Prelungit Nr. 3, Asociația Părinților "Primii 3 Pași", Crucea Roșie, Clubul Callatis Fight Club și Callatis Fight Club - Minispartanii din Mangalia, orga-nizează o acțiune de donare de sânge, sâmbătă, 11 februarie, între orele 8.30-13.30. Toate persoanele sănătoase din Mangalia și localitățile învecinate, care doresc să îi ajute pe pacienții ce au nevoie de tratament transfuzional, sunt așteptate la sediul Grădiniței Nr. 3, cu un act de identitate valabil. 


Totodată, CRTS Constanța și Primăria orașului Negru Vodă organizează, sâmbătă, 18 februarie, între orele 8.30-13.30, o acțiune de donare de sânge, la care sunt așteptate toate persoanele sănătoase din Negru Vodă și localitățile învecinate, care doresc să îi ajute pe pacienții grav bolnavi. 


Nu în ultimul rând, CRTS și Protoieria Medgidia organizează, miercuri, 15 februarie, între orele 8.30-13.30, o acțiune de donare de sânge, pentru a sprijini bolanvii. 


"Rugăm persoanele care doresc să doneze sânge, dar nu o pot face în zilele lucrătoare, să se prezinte, sâmbătă, 25 februarie, în intervalul 9.00-13.30, la sediul CRTS. Solicitările de sânge și componente sanguine ale spitalelor din județ și din București sunt în creștere, dar numărul donatorilor se menține în această perioadă la un nivel insuficient, comparativ cu cererile. Pacienți cu boli grave, copii și adulți, au nevoie de tratament transfuzional. Fără ajutorul donatorilor de sânge, nu li se poate asigura acest tratament", a declarat dr. Memet Geandan, director CRTS Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5888 secunde