Alegerea medicului potrivit în sarcină

Euromaterna, pe podiumul celor mai bune maternități din țară

10822
Euromaterna,  pe podiumul celor mai bune maternități din țară - euromaterna14-1473259794.jpg

Articole de la același autor

Spitalul privat Euromaterna din Constanța se află printre primele trei locuri, în topul celor mai bune maternități din țară. Clasificarea a fost făcută pe baza condițiilor din spital oferite pacientelor și nou-născuților, dar a fost luat în considerare și profesionalismul cadrelor medicale ce își desfășoară activitatea în unitatea medicală.

v v v

Specialiștii Euromaterna oferă viitorilor părinți sfaturi pentru alegerea medicului potrivit în sarcină. Potrivit acestora, a avea medicul obstetrician - ginecolog potrivit în sarcină este un lucru esențial. Viitoarea mamă trebuie să aibă încredere în medicul care-i va aduce pe lume bebelușul și trebuie să țină cont de faptul că acesta o va vizita foarte des pe parcursul sarcinii. "Medicii obstetricieni sunt medici care se ocupă cu supravegherea femeii în perioada de sarcină, naștere și postpartum. Aceștia se ocupă de naștere și efectuează operația de cezariană, dacă este cazul. Femeile cu probleme de sănătate sau cele care prezintă o sarcină cu risc crescut ar trebui, cu atât mai mult, să se adreseze medicului specialist", explică reprezentanții Spitalului privat Euromaterna.

Sarcina și nașterea necesită o echipă medicală performantă și cu experiență. De aceea, femeia însărcinată trebuie să ia în considerare și spitalul unde lucrează medicul său. Este foarte important ca locul în care se naște copilul, să fie acreditat în îngrijirea nou-născuților.

"Nașterile înainte de termen reprezintă o problemă actuală cu care se confruntă mulți părinți din România. De aceea, este foarte important ca viitorii părinți să se intereseze de performanțele spitalului în îngrijirea nou-născutului prematur", mai spun specialiștii.

De asemenea, familia, prietenii și furnizorii de servicii medicale sunt surse bune de informare. Este esențial ca o femeie însărcinată să se simtă confortabil cu doctorul pe care îl alege, deoarece va interacționa des cu el, pe toată perioada sarcinii și de aceea, trebuie să-i poată împărtăși toate grijile sale.

Pentru mai multe informații, programări și consiliere, puteți apela numărul de telefon 0241.60.55.55. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6254 secunde