Eliminați punctele negre rapid și fără prea mare efort!

390
Eliminați punctele negre rapid și fără prea mare efort! - punctenegre12-1638366913.jpg

Articole de la același autor

Dacă doriți să eliminați punctele negre, înainte de toate, trebuie să adoptați o rutină zilnică de curățare a tenului, să vă spălați des pe față și să nu uitați să vă demachiați zilnic. Specialiștii sunt de părere că este complet greșit obiceiul de a le stoarce până dispar, deoarece vă afectează și mai tare pielea. Pe măsură ce porii pielii sunt astupați de transpirația excesivă produsă de glandele sebacee, grăsimea și cheratina se oxidează, ducând la apariția unor puncte negre, leziuni adânci cu orificii închise la culoare. Cert este că oricine poate avea puncte negre, foarte neplăcute din punct de vedere estetic, mai ales pentru că au tendința să apară pe față și în special pe nas.

Contrar opiniei majorității oamenilor, aceste puncte negre nu sunt întotdeauna asociate cu acneea, ci pur și simplu reprezintă un exces de grăsime. Cu alte cuvinte, sunt foarte comune atunci când transpirați mult.

Pentru a scăpa de puncte negre, trebuie să vă curățați atent tenul. Desigur, în comerț există multe produse care sunt utile în acest sens, dar și tratamente pe care le puteți urma acasă pentru a spori eficiența acestor produse.

Adăugați într-un blender două linguri de iaurt, jumătate de castravete și câteva frunze de pătrunjel. Mixați până obțineți o pastă omogenă, după care aplicați-o pe față și lăsați-o să stea așa pentru 15 minute. De asemenea, puteți încălzi niște apă într-un vas și să lăsați aburii să se ridice. Apoi, puneți-vă fața deasupra vasului la o distanță suficient de mare pentru a nu vă frige, dar pentru a permite aburilor să vă atingă pielea. Stați în această poziție pentru câteva minute și apoi apăsați cu degetele pe zona în care se află punctele negre. Datorită căldurii, pielea se dilată și porii se deschid, permițând curățarea pielii. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.453 secunde