Ecografii la inimă gratuite pentru pacienții diagnosticați cu cancer

416
1
Ecografii la inimă gratuite pentru pacienții diagnosticați cu cancer - florianstoianmedstar-1381670213.jpg

Articole de la același autor

Un pacient diagnosticat cu un anumit tip de cancer trebuie să fie permanent la curent cu starea de sănătate a organelor sale. De aceea, el trebuie să fie cu toate analizele și tratamentele la zi, pentru a putea lup-ta cu boala și a o învinge. Neoplasmul, cunoscut mai bine cu denumirea de cancer, apare atunci când celulele anormale se dezvoltă din ce în ce mai mult și ajung să semene mai mult sau mai puțin cu țesutul în care se dezvoltă, ajungând chiar să aibă o autonomie biologică. Tumorile au cauze variate, cum ar fi ereditare, chimice (tabagism), fizice (radiații ale soarelui), biologice (acțiunea unui virus). Tumorile nu au simptome specifice sau constante. Ele se semnalează în mod obișnuit, dar nu sistematic, prin prezența unei mase palpabile sau, atunci când este vorba de un organ de profunzime, o formațiune vizibilă pe radiografii. Destul de des, ele nu sunt dureroase. Simptomele pot fi legate de faptul că ele secretă, uneori în exces, anumite substanțe care au o acțiune hormonală, legată sau nu de organul de origine. Simptomele mai pot fi provocate și de compresia țesuturilor, precum și a organelor vecine. O alterare a stării generale, cu febră, oboseală, pierdere în greutate și prezența unor semne biologice de inflamație sunt indicii importante, dar nu specifice (poate fi vorba de o infecție), de tumoră malignă destul de avansată.

"Învinge cancerul împreună cu noi!"

Odată depistat și diagnosticat, neoplasmul devine inamicul pacientului și începe lupta cu boala. Tratamentul este complex și de durată. Pacientul trebuie susținut atât psihic, cât și fizic. Orice mână de ajutor întinsă îi poate ridica moralul și ușura suferința.

La acest lucru s-au gândit medicii de la Clinica Medstar 2000 din Constanța. Înce-pând de astăzi și până mier-curi, 30 octombrie, persoa-nele care suferă de neoplasm își pot face gratuit ecografiile de cord. Timp de 16 zile, Clinica Medstar 2000 și dr. Florian Stoian oferă, gratuit, o ecografie de cord pentru pacienții diagnosticați cu neoplasm, aflați în tratament specific bolii și cărora, conform protocoalelor de terapie, le este necesară evaluarea funcției cardiace. "Motto-ul nostru este «Învin-ge cancerul împreună cu noi!». Cu o experiență de peste zece ani în domeniul diagnosticării și tratamentului unei palete largi de afecțiuni, Centrul medical Medstar 2000 vă oferă oportunitatea evaluării dumneavoastră de către medicii specialiști și întreaga echipă a clinicii. Dorim să fim alături de dumneavoastră în lupta pentru sănătate și pentru a vă bucura în continuare de o viață frumoasă alături ce cei dragi", explică dr. Florian Stoian. Informații suplimentare puteți afla la numerele de telefon 0241/638.251, 0722/574.250, 0723/MEDSTAR și 0725/532.550, unde se pot face și programări. 

Comentează știrea

noni
14 octombrie 2013
si el si noi

Multa sanatate d-lui doctor, la fel si familiei lui. Am fost pacient si pot spune ca la ce ii poate capul, e prea modest.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3691 secunde