Dulapul metalic pentru medicamente, adiția perfectă în orice farmacie care se respectă

468
Dulapul metalic pentru medicamente, adiția perfectă în orice farmacie care se respectă - 0307dulapmetalic-1562339168.jpg

Articole recomandate

Indiferent prin ce oraș din România te plimbi, fie că este vorba despre București, Constanța sau Iași, la parterul blocurilor vei descoperi de obicei unul dintre următoarele business-uri: supermarket-uri, bănci, case de pariuri sau farmacii. În acest articol, ne vom referi la farmacii, întrucât acestea au de departe cel mai nobil scop. Sănătatea este mai importantă decât toate, așa cum spune o vorbă din bătrâni, și trebuie să ne îngrijim mai întâi de aceasta, înainte să ne putem relua activitățile cotidiene.


Dacă deții o farmacie sau lucrezi într-un astfel de loc, cu siguranță știi cât de importantă este relația cu oamenii, care practic nu sunt clienți sau cumpărători, ci pacienți. Chiar dacă farmacistul nu pune de obicei diagnostice, el trebuie să se asigure că îi oferă bolnavului exact tratamentul prescris de medic. Pentru o transparență totală, este indicat ca medicamentele să fie ținute la vedere și nu ascunse în spatele tejghelei, astfel încât oamenii să poată vedea întreaga ofertă pe care o au la dispoziție.


În acest sens, fiecare farmacie din țară ar trebui dotată cu cel puțin un dulap metalic pentru medicamente și instrumente medicale. De obicei, dulapurile metalice nu au uși dotate cu geamuri, întrucât acestea adăpostesc obiecte care nu trebuie neapărat să se afle la vedere, precum bibliorafturi, scule / unelte, obiecte de curățenie sau substanțe periculoase. Totuși, medicamentele trebuie remarcate imediat, motiv pentru care dulapurile destinate lor sunt prevăzute cu geamuri mari, care dezvăluie aproape tot interiorul.


Un astfel de obiect poate fi achiziționat de la OfficeClass, magazinul online de papetărie, birotică și articole de mobilier nr. 1 din România. Dulapul metalic pentru medicamente și instrumente medicale are dimensiunile de 760 x 380 x 1.760 de milimetri și o structură din oțel, cu grosimea de 0,7 milimetri. Acesta este prevăzut cu două uși din sticlă și două uși metalice, ambele cu încuietori, dar și două polițe metalice reglabile pe înălțime în partea superioară și una în partea inferioară. De asemenea, dulapul este tratat cu vopsea ignifugă în câmp electrostatic, de culoare gri RAL 7035.


Acest dulap metalic model Eco+ are o greutate de 56 de kilograme și vine gata asamblat. El este însoțit de o garanție de 2 ani și fabricat conform cerințelor standardului ISO 9001:2000, acreditat de organismele internaționale. Corpul acestui dulap, fabricat în România, se sprijină pe picioare de 10 centimetri, cu terminații de plastic reglabile pe înălțime. La cerere, acesta poate fi echipat cu polițe suplimentare, dar și vopsit în alte nuanțe, precum: crem RAL 1015, portocaliu RAL 1028, roșu RAL 3000, albastru RAL 5015, verde RAL 6005, gri închis RAL 7046, maro RAL 8016, negru RAL 9005, argintiu RAL 9006 și alb RAL 9016.


Farmaciștii care au achiziționat dulapul metalic pentru medicamente și instrumente medicale se declară încântați de calitățile acestuia. "Sunt foarte mulțumit, atât de dulap, care este foarte robust, cât și de colaborarea cu OfficeClass", declară Lucian S. Prin urmare, cumpără și tu un astfel de dulap, o adiție perfectă în orice farmacie care se respectă și care pune clientul pe primul loc.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.6448 secunde