Doliu în lumea medicală din Constanța

5398
2
Doliu în lumea medicală din Constanța - candela13635077651377079135-1407140458.jpg

Articole de la același autor

Lumea medicală constănțeană este alături de doi reputați doctori din Constanța, care au un deces în familie. Tatăl dr. Ion Marius Rușa (președintele Consiliului de Administrație al Spitalului Euromaterna), dr. Gheorghe Rușa, fost șef al Secției de Obstetrică Patologie din cadrul Spitalului Județean Constanța, a încetat din viață. 


El este condus pe ultimul drum, astăzi, de familie și prieteni. Trupul neînsuflețit a fost depus la Capela Militară, iar slujba religioasă va avea loc astăzi, la ora 12,00, și înmormântarea la Cimitirul Central.


                                                                                   ***


Durere nemărginită este și în familia dr. Claudia Mihailov (medic primar de medicină internă, specialist reumatologie în cadrul Spitalului CFR Constanța), urmare a trecerii în neființă a tatălui său, Gheorghe Constantin.  Înmormântarea va avea loc mâine, 5 august, iar cortegiul funerar va pleca de la Cimitirul Municipal (Energia), la ora 10,00.


Colectivul Trustului "Cuget Liber" transmite sincere condoleanțe familiilor îndurerare!


                                                                                   ***
- Colectivul Spitalului Euromaterna este alături de familia dr. Rușa Ion Marius, greu încercată de trecerea în neființă a celui care i-a fost tată și un model de viață. Sincere condoleanțe familiei. Dumnezeu să-l 
odihnească în pace!


- Familia dr. Raica este alături de familia dr. Rușa Ion Marius în aceste momente grele pricinuite de decesul tatălui. Sincere condoleanțe!


- Familia dr. Luțescu deplânge dispariția celui care a fost doctor Rușa Gheorghe, un medic deosebit, fost șef al Secției de Obstetrică Patologică din Spitalul Județean Constanța. Dumnezeu să-l odihnească în pace!


- Familia dr. Danteș este alături de familia dr. Rușa Ion Marius, acum când îl conduce pe ultimul drum pe tatăl și doctorul Rușa 
Gheorghe. Regrete eterne!


- Ne alăturăm familiei dr. Rușa Ion Marius, cuprinsă de tristețea trecerii în lumea veșniciei a tatălui său dr. Rușa Gheorghe. Sincere condoleanțe! Echipa Secției de Obstetrică - Ginecologie a Spitalului Euromaterna

- Suntem alături de durerea familiei dr. Rușa Ion Marius în acest ceas de mare cumpănă. Dumnezeu să îl odihnească în pace!

Echipa Secției de Neonatologie a Spitalului Euromaterna

- Gândurile noastre sunt alături de familia dr. Rușa Ion Marius în aceste momente dificile. Cele mai sincere și mai profunde condoleanțe! Echipa Secției de Reproducere Umană Asistată Euromaterna

- La ceas de grea încercare și durere, suntem alături de colegul nostru dr. Rușa Ion Marius, în aceste clipe triste pricinuite de trecerea la cele veșnice a tatălui său drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Echipa Medicală a Spitalului Euromaterna

- Suntem alături de familia dr. Rușa Ion Marius, la marea durere pricinuită de trecerea la cele veșnice a mult iubitului tată dr. Rușa Gheorghe. Ne alăturăm cu toată compasiunea și transmitem sincere condoleanțe întregii familii. Dumnezeu să-i dăruiască odihnă veșnică! Echipa Administrativă a Spitalului Euromaterna.



Comentează știrea

C. neagoe
5 august 2014
Putini isi mai amintesc ....

.. ca "nea Georgica " , adica dl. dr . RUSA ,a fost ginecologul care dadea cele mai multe avizari de chiuretaje , pe vremea cand criminalul de Ceausescu, interzisese intreruperile de sarcina . Multi altii , nu au facut-o , condamnand la moarte mii de femei , in speciol tinere . Condoleante ambelor familii indoliate . Dumnezeu sa-i odihneasca .

C. neagoe
5 august 2014
Putini isi mai amintesc ....

.. ca "nea Georgica " , adica dl. dr . RUSA ,a fost ginecologul care dadea cele mai multe avizari de chiuretaje , pe vremea cand criminalul de Ceausescu, interzisese intreruperile de sarcina . Multi altii , nu au facut-o , condamnand la moarte mii de femei , in speciol tinere . Condoleante ambelor familii indoliate . Dumnezeu sa-i odihneasca .

Articole pe aceeași temă

Joi, 31 Iulie 2014
Stire din Sport : Doliu în lumea fotbalului
Sâmbătă, 12 Aprilie 2014
Stire din Sport : Fotbalistul Ibrahimovic, în doliu
Pagina a fost generata in 0.4107 secunde