De ce ați alege să mergeți la medic, în privat? Spitalul MEDSTAR 2000 este răspunsul

2254

Articole de la același autor

La Constanța se face medicină de calitate, cu profesioniști bine pregătiți și tehnologie modernă, în condiții hoteliere dintre cele mai bune. Toate acestea se petrec în cadrul Spitalului Privat MEDTAR 2000.


Ajuns la a treia ediție, simpozionul "Zilele Medicale MEDSTAR 2000" își propune să prezinte medicilor primari, cât și specialiștilor din Constanța și nu numai, cum se pot oferi servicii de calitate în sistemul privat. Drept pentru care, în cadrul evenimentului care se va desfășura în perioada 15 - 18 octombrie, la hotelul Iaki din stațiunea Mamaia, specialiștii din cadrul Centrului Medical MEDSTAR 2000 vor prezenta din patologia cu care s-au confruntat de la înființarea unității spitalicești până în prezent, metodele moderne de tratament și evoluția post-terapie. 


Calitate, la prețuri accesibile
Căci, așa cum au subliniat, ieri, în cadrul conferinței de prezentare a simpozionului, medici recunoscuți pentru meritele deo-sebite obținute în domeniile în care activează, la ora actuală, în țara noastră, sistemul privat de sănătate și Centrul Medical MEDSTAR 2000, în mod special, le oferă posibilitatea să se preocupe așa cum ar trebui de bunăstarea pacienților. "Senti-mentul general în rândul populației este de dezamăgire vizavi de sistemul sanitar de stat. În centrele private, încercăm să reparăm defectele acestui sistem", a subliniat prof. univ. dr. Vasile Sârbu, nume de referință în chirurgia constănțeană și cea națională. Iar, pentru că până la urmă, pacienții se uită și în buzunar înainte să meargă la doctor, dr. Vasile Sârbu a menționat faptul că, la clinica din Constanța, "prețurile sunt cam la jumătate față de clinicile din București, iar serviciile sunt similare celor de peste hotare". 


Se impune menționat că în cadrul Secției de Chirurgie a MEDSTAR 2000, operațiile se realizează laparoscopic, având la dispoziție cele mai moderne echipamente, intervenindu-se pentru cazuri variate, de la colecistită, până la cancer de sân sau de colon etc.  La rândul său, prof. univ. dr. Timurlenc Iusuf, medic primar chirurgie, a spus lucrurilor pe nume: "Statul promite, și de ce să nu spunem, minte. Iau banii, dar de fapt nu asigură starea de sănătate. Privatul spune adevărul: iau banii de cotizație la fondul de sănătate, mai pune și pacientul ceva, dar folosesc banii cu cap și oferă o îngrijire bună". În con-secință, pacienții nu mai trebuie să vină cu punguța de medicamente, primesc terapiile de ultimă generație de care au nevoie, sunt externați mult mai repede și fără răni care să se infecteze a doua zi, iar exemplele pot continua. 


Totul pentru bunăstarea pacienților!
Tot din dorința de a răspunde nevoilor pacienților, anul acesta, pe lângă Secția Chirurgie și Clinica de zi (situată pe B-dul Mamaia) în cadrul Spitalului Privat MEDSTAR 2000 a fost înființată și Secția Medicală. O secție tânără, ce abia a împlinit șapte luni, dar care a reunit deja specialiști tineri, bine pregătiți. Dr. Florian Stoian - medicină internă și cardiologie, conf. dr. Andra Suceveanu - gastroen-terologie, dr. Gianina Șotilă - nefrologie, dr. Roxana Halep - endocrinologie, dr. Ana Maria Mateescu - diabet și boli de nutriție, iar lista continuă. În prezent, pentru a veni în sprijinul pacienților, unitatea spitalicească oferă diverse discount-uri și pachete promoționale pacienților. 


Pe viitor, secția va fi dezvoltată, pentru a reprezenta, precum surata ei de chirurgie, un pol în medicina locală, și chiar națională! Mai mult, printre altele, dorința cadrelor medicale universitare este să găsească posibilitatea de a fi conduse rezidențiate în sistemul sanitar privat. În acest fel, medicii tineri vor avea acces la tehnologii pe care nu le găsesc în spitalele și nu se vor înghesui zece sau mai mulți la un singur medic în-drumător, a subliniat dr. Florian Stoian. Iar, într-un final, tot pacienții sunt cei care vor beneficia! 


Acestea sunt doar câteva dintre aspectele ce vor fi atinse în cadrul sim-pozionului "Zilele Medicale MEDSTAR 2000", la care sunt invitați cei interesați și la care și-au anunțat deja prezența și specialiști din București. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2714 secunde