Daruri pentru familii aflate în dificultate

96
Daruri pentru familii aflate în dificultate - daruri-1417781187.jpg

Articole de la același autor

La începutul săptămânii viitoare, Moș Nicolae va ajunge și la filiala Constanța a Asociației Naționale a Surzilor din România (str. Griviței, nr. 56). Astfel, luni, 8 decembrie, la ora 13.30, Crucea Roșie Constanța în parteneriat cu Arhiepiscopia Tomisului (reprezentată de părintele Gheorghe Nadoleanu, consilier eparhial) și alți oameni de bine vor dărui haine și alimente unui număr de 50 de familii, membre ale asociației.


Colaborarea dintre Crucea Roșie și Arhiepiscopia Tomisului datează din anul 1923 când, în luna iunie, episcopul Ilarie al Constanței, a fost numit președinte al Crucii Roșii Constanța; și episcopul Gherontie, succesorul său, a condus asociația.

În anul 2011, Crucea Roșie și Arhiepiscopia Tomisului au semnat un parteneriat, concretizat în derularea mai multor acțiuni comune. Una dintre ele este proiectul "Mai aproape de aproapele", de care beneficiază aproximativ 70 de oameni fără adăpost din municipiul Constanța, care primesc, zilnic, pachete cu mâncare din partea voluntarilor. O altă activitate s-a materializat în deschiderea unui punct de prim ajutor în satul Vâlcele, jud. Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 20 Decembrie 2013
Stire din Social : Săptămâna darurilor la Cernavodă
Sâmbătă, 07 Decembrie 2013
Stire din Social : Loto. Tragere specială Joker de Moș Nicolae
Pagina a fost generata in 0.6672 secunde