Cupa Sport Pentru Sănătate la tenis de masă

119

Articole de la același autor

Sâmbătă și duminică, 27- 28 iulie, va avea loc la Tomis Mall, etajul 3, Cupa Sport Pentru Sănătate la tenis de masă, competiție dedicată exclusiv amatorilor, concurs ajuns la cea de-a XII-a ediție.

Pasionații acestui sport se mai pot înscrie la competiție până joi, 25 iunie, completând formularul de participare de pe site-ul www.sportpentrusanatate.com.

Sistemul de joc este conceput astfel încât un participant să dispute mai multe meciuri în faza grupelor, iar primii 2-3 clasați din fiecare grupă se califică în faza eliminatorie. Pe lângă premiile puse în joc (trofee, medalii, diplome, invitații și vouchere la Pure Jatomi Fitness Tomis și la Clubul Sportiv de Squash West Side), participanții vor avea ocazia să acumuleze puncte în clasamentul general, ierarhie ce stă la baza decernării trofeului de final de sezon, dar și să petreacă timp de calitate și să lege prietenii cu cei ce împărtășesc aceeași pasiune, tenisul de masă.

Evenimentul este organizat de Asociația Sport Pentru Sănătate, organiza-ție non guvernamentală care susține și promovează sportul, încurajează și facilitează practicarea acestuia, dezvoltând programe și evenimente sportive de interes general, pentru amatori.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5281 secunde