Cum putem încetini procesul de îmbătrânire

338
Cum putem încetini  procesul de îmbătrânire - imbatranire-1381851968.jpg

Articole de la același autor

Odată cu înaintarea în vârstă, nivelul de hidratare al pielii scade, iar tenul devine mai sensibil, astfel că, pentru păstrarea aspectului tânăr al tegumentului și pentru a încetini procesul de îmbătrânire, pot fi folosite cinci metode simple, informează fitnea.com. Procesul de îmbătrânire este firesc și nu poate fi oprit. Odată cu înaintarea în vârstă, pielea își pierde hidratarea și devine mai sensibilă. Cu toate acestea, există mai multe metode de a încetini procesul de îmbătrânire, pentru un aspect mai tânăr al tenului.

Cel mai important lucru este acela de a consuma foarte multă apă. Corpul uman conține 60% apă, iar activitățile zilnice consumă această rezervă, care trebuie refăcută. Pentru o piele netedă și proaspătă, dar și pentru a elimina toxinele din organism este foarte important să fie consumate cel puțin opt pahare de apă pe zi.

Pe de altă parte, cercetările au arătat că stresul mental accelerează procesul de îmbătrânire. Astfel, în situații de stres, persoanele își pierd echilibrul natural al corpului care controlează secreția de hormoni, refacerea celulelor și a colagenului. Astfel, yoga, respirația profundă și meditația reduc stresul, oxigenează creierul, stimulează circulația și crește nivelul de energie. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9459 secunde