Cum ne protejăm pielea de cancer

170
1
Cum ne protejăm pielea de cancer - cumneprotejam-1436979091.jpg

Articole de la același autor

Deși razele ultraviolete și-au dovedit eficența în absorbția vitaminelor A și D, medicii avertizează că prin expunerea în exces, pe timpul zilei, la temperaturi foarte ridicate, pielea este supusă unui risc foarte mare de apariție a arsurilor solare sau chiar a cancerului de piele.

"Razele ultraviolete pot fi «prietenoase» cu pacienții care suferă de boli de piele, precum psoriazis sau eczeme, însă expunerea la razele solare fără o protecție adecvată provoacă arsuri la nivelul epidermei. Observarea oricăror leziuni nevindecabile în orice zonă a corpului și analiza lor la timp poate ajuta la diagnosticarea bolii într-o fază precoce și ca atare, poate salva viața pacientului.

Alunițele de culoare închisă, care apar din cauza razelor solare și pe care le numim melanomi maligni sunt cel mai răspândit tip de cancer epidermic", a explicat dr. Irena Smadea, medic primar dermatolog în cadrul On Clinic Constanța. 

Comentează știrea

DANIELA
16 iulie 2015
timp liber

Fa-i pe cei din jurul tau sa se simta importanti. Renunta la obiceiul de a-i critica fie si din intentii "constuctive".VISEAZA!!TINTESTE!!!!PLANIFICA!!!ACTIONEAZA!!!!!!!!Cautam colaboratori part -time,se ofera training gratuit si contract de comision.Detalii la e-mail:[email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3986 secunde