Cum "ajutăm" organismul să se adapteze în sezonul rece
139
Articole de la același autor
Cum se moare cu zile în Spitalul Județean. Pacient cu infarct, "uitat" patru ore la Urgență, dus cu elicopterul la București!
06 Octombrie 2014
Specialiștii Ovidius Clinical Hospital: "Cui ne adresăm dacă avem transaminaze crescute?"
11 Octombrie 2014
Când au loc înscrierile la rezidențiat, în Constanța
10 Octombrie 2014
Veste bombă despre testele de sarcină
10 Octombrie 2014
Cât costă o naștere, la Constanța, la spital privat vs. Spitalul Județean
24 Septembrie 2014
Pe lângă măsurile de prevenire a bolilor de sezon, precum răceala și gripa, sistemul imunitar poate fi susținut și cu ajutorul unei diete adecvate.
"Vitaminele din grupul B, regăsite fructe și legume sunt unele dintre cele mai importante vitamine pentru apărarea organismului. Sunt recomandate în mod special în sezonul rece deoarece ajută la menținerea sănătății membranelor mucoase a sistemului respirator, asigurând o barieră naturală în calea infecțiilor.
Multe fructe, vegetale, cereale și uleiuri din vegetale conțin vitamine și minerale, având calități antioxidante. Dintre acestea amintim citricele.
Extractul de ceai verde, hibiscusul care nu conține cafeină și ajută la reglarea problemelor cu hipertensiunea arterială, a nivelului colesterolului rău crescut sunt printre ceaiurile recomandate în sezon.
Campioană la conținutul de vitamina C, cătina vitaminizează organismul și îl ferește de răceală și kilogramele în plus. De asemenea, Vitamina E, care este prezentă în legumele verzi este o vitamină esențială, un antioxidant puternic ce reduce daunele produse în organism de smog, de poluare", explică dr. Gherghina Rizea, medic primar medicină de familie.
"Vitaminele din grupul B, regăsite fructe și legume sunt unele dintre cele mai importante vitamine pentru apărarea organismului. Sunt recomandate în mod special în sezonul rece deoarece ajută la menținerea sănătății membranelor mucoase a sistemului respirator, asigurând o barieră naturală în calea infecțiilor.
Multe fructe, vegetale, cereale și uleiuri din vegetale conțin vitamine și minerale, având calități antioxidante. Dintre acestea amintim citricele.
Extractul de ceai verde, hibiscusul care nu conține cafeină și ajută la reglarea problemelor cu hipertensiunea arterială, a nivelului colesterolului rău crescut sunt printre ceaiurile recomandate în sezon.
Campioană la conținutul de vitamina C, cătina vitaminizează organismul și îl ferește de răceală și kilogramele în plus. De asemenea, Vitamina E, care este prezentă în legumele verzi este o vitamină esențială, un antioxidant puternic ce reduce daunele produse în organism de smog, de poluare", explică dr. Gherghina Rizea, medic primar medicină de familie.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole pe aceeași temă
Vineri, 24 Octombrie 2014
Luni, 13 Octombrie 2014
Joi, 25 Septembrie 2014
Sâmbătă, 20 Septembrie 2014
Luni, 08 Septembrie 2014
Joi, 19 Iunie 2014
Joi, 12 Iunie 2014
Luni, 13 Octombrie 2014
Luni, 29 Septembrie 2014
Miercuri, 11 Iunie 2014