Copiii trebuie să mănânce și grăsimi pentru a se dezvolta armonios

163
Copiii trebuie să mănânce și grăsimi pentru a se dezvolta armonios - copiii1-1571990510.jpg

Articole de la același autor

De la un an la altul, părinții au tendința de a modifica alimentația copiilor, iar de multe ori, acest aspect poate să fie într-o direcție greșită, susțin specialiștii. Spre exemplu, medicii nutriționiști spun că orezul cu lapte este mult mai sănătos decât celebrele cereale consumate la primele ore ale dimineții, care de cele mai multe ori conțin prea mult zahăr.


Tot ei sunt cei care consideră că un copil nu trebuie să mănânce dietetic, deoarece el are nevoie de grăsimi, din moment ce se află în creștere. Pentru un copil, mâncatul dietetic este un mâncat nesănătos, deoarece grăsimea este substratul esențial pentru creștere. 


Practic, copiii trebuie să mănânce alimente precum unt, să bea laptele integral și, din când în când, chiar să consume cartofi prăjiți. 


De asemenea, tot ce înseamnă sistem nervos al copilului se dezvoltă pe baza grăsimii, deci este o chestiune de bună creștere. Putem să le oferim și dulciuri făcute în casă copiilor, deoarece acestea nu fac niciun rău dacă sunt consumate cu măsură. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8913 secunde