Consumați ulei de palmier? Ar putea cauza cancer
264
Articole de la același autor
Povestea șocantă la Urgență: "Dacă mai întârziam o oră muream! Mi-a lăsat resturi de frunze și pământ în plagă, după care m-a cusut"
04 Ianuarie 2017
Schimbări de proporții pentru cadrele medicale
06 Decembrie 2016
"Jaful cel mai mare s-a făcut în spitale!". Declarațiile care pot provoca revoluția în sistem
17 Ianuarie 2017
Rădăcina de ghimbir tratează afecțiunile de prostată
16 Ianuarie 2017
Autoritatea Europeană pentru Siguranță Alimentară (AESA) avertiza anul trecut că uleiul de palmier, prezent în numeroase produse alimentare și cosmetice, ar putea crește riscul de cancer.
Nu a recomandat însă evitarea produselor care îl conțin. Totuși, cel mai mare supermarket din Italia a retras preventiv de la raft mai multe produse proprii. Ferrero, compania producătoare a celebrei Nutella, a reacționat, asigurând consumatorii că produsul lor este sigur.
Autoritatea Europeană pentru siguranță alimentară a avertizat că atunci când este rafinat la temperaturi de peste 200 de grade, uleiul de palmier produce esteri ai acizilor grași de glicidil, niște contaminanți cu un potențial cancerogen mai mare decât cei produși de alte uleiuri vegetale.
Sursa: tratamentecancer.ro
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole pe aceeași temă
Luni, 16 Ianuarie 2017
Miercuri, 11 Ianuarie 2017
Marţi, 10 Ianuarie 2017
Sâmbătă, 17 Decembrie 2016
Miercuri, 23 Noiembrie 2016
Miercuri, 23 Noiembrie 2016
Miercuri, 16 Noiembrie 2016
Vineri, 11 Noiembrie 2016
Joi, 24 Noiembrie 2016