Consultații gratuite la cel mai nou centru de recuperare din Constanța

5667
Consultații gratuite la cel mai nou centru de recuperare din Constanța - consultatiigratuitelacelmainouaq-1391097799.jpg

Articole de la același autor

Suferiți de afecțiuni reumatice, vă supără mijlocul sau vreo durere încăpățânată s-a localizat la nivelul picioarelor ori mâinilor și nu vă mai dă pace? Ați fost diagnosticat cu o boală neurologică, ortopedică sau ați fost victima unui accident, iar acum trebuie să urmați un program de recuperare? 


Începând din luna februarie, puteți beneficia de serviciile de care aveți nevoie, în cel mai nou centru deschis în municipiul Constanța. Centrul de Recuperare "Aqua" își va deschide ușile luni, 3 februarie, și îi așteaptă pe pacienți într-un cadru modern și, cel mai important, cu servicii medicale complexe, la prețuri decente! 


Astfel, dintre serviciile de recuperare puse la dispoziția pacienților, menționăm: toată gama de electroterapie (galvanizări, ionizări, curenți interferențiali, curenți de înaltă frecvență, curenți diadinamici, curent tens și curent trabert), terapia cu ultrasunete, laserterapie, terapia în câmp magnetic pulsat, kinetoterapie (individual și în grup), duș subacval, băi de plante, hidroterapie, termoterapie locală cu nămol și parafină și băi galvanice. 


O noutate în mediul medical îl reprezintă Departamentul de Medspa, ce oferă servicii la tarife promoționale și pachete adaptate cerințelor: pachet relaxare, pachet tonifiere, pachet detoxifiere. 


Medicul care acordă consultații în cadrul centrului este dr. Mădălina Iliescu, medic primar recuperare, medicină fizică și balneologie, ce are o bogată și frumoasă experiență, tratând mii de constănțeni. 


Atenție! Veți putea beneficia gratuit de consultația la medicul de recuperare și de pachetele de fizioterapie dacă sunteți asigurați la Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Constanța. "Gratuitățile vor fi acordate în limita sumelor alocate de CJAS Constanța", au arătat reprezentanții centrului. 


Pentru mai multe detalii sau pentru o programare, aveți la dispoziție telefoanele 0735/600.500 sau 0241/665.665, pagina web http://recuperareaqua.com sau la adresa B-dul Tomis, nr. 142A (în drep-tul sensu-lui giratoriu de la Spi-talul Jude-țean). 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5812 secunde