Centru clinic de dezintoxicare, în curând, la Constanța

1974
1
Conducerea Spitalului Clinic Județean Constanța intenționează să înființeze un centru de dezintoxicare. Ideea a fost discutată deja cu autoritățile locale.


"Pentru că sunt din ce în ce mai mulți consumatori, s-a discutat această posibilitate. Centrul nu va funcționa în cadrul spitalului și va fi destinat persoanelor dependente de consumul de alcool și droguri", a declarat dr. Dan Căpățână, managerul Spitalului Clinic Județean Constanța. 
Un centru de dezalcolizare pentru consumul excesiv de alcool și de dezintoxicare pentru consumul de droguri presupune un program destinat intervenției asupra acestor tipuri de dependențe cu ajutorul unor teste specifice, realizate de specialiști. Medicii au mai precizat că programul de reabilitare va fi unul complex, iar evaluarea se va face individual.

Comentează știrea

george
21 septembrie 2012
ORASUL CONSTANTA

DEZINTOXICAREA orasului Cta ar trebui sa cuprinda si alte probleme majore. Ziceti ca sunteti ziaristi dar demonstrati ca sunteti romani adevarati pentru ca nu sunteti in stare sa prezentati niste probleme majore. E vizibil la cel mai strigator mod posibil ca orasul Cta a ajuns dupa Revolutie Comuna primitiva a clanurilor de subdezvoltati care se dau natie superioara si sunt mai rau ca t,iganii. Ar trebui sa fie clar ca e vorba de machidoni. Astia au terminat orasul. In Cta nu se face decat comert, totul al unor subdezvoltati care au invadat orasul cu chioscuri si magazine si care se comporta la cel mai execrabil mod posibil. AR TREBUI sa li se puna AMPRENTA si pe usa magazinelor si pe frunte, sa i ocoleasca lumea. Ar trebui ca la angajare sa li se spuna ca o sa aiba eticheta pe frunte si ca daca genereaza probleme o sa plece. Sunt o nemorocire totala. Ar fi cazul sa vedeti si sa luati atitudine.

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 08 Septembrie 2012
Stire din Sport : Helmuth Duckadam a fost externat
Pagina a fost generata in 0.3643 secunde