Cea mai bună metodă de depistare a cancerului de col uterin

224
Cea mai bună metodă de depistare a cancerului de col uterin - thumb4176383128-1501071910.jpg

Articole de la același autor

Pentru a preveni sau a depista cât mai din timp cancerul de col, cea mai frecventă metodă este testul Papanicolau. Este o modalitate prin care se pot găsi celule modificate de la nivelul colului uterin, care pot semnala riscul unui cancer.


Testul Papanicolau, pentru prevenirea cancerului de col, poate fi realizat în cadrul Isis Hospital prin cele mai noi și avansate tehnici, care sa ofere o imagine cât mai fidela asupra stării de sănătate a pacientelor. 


Cea mai nouă metodă de screening, prelucrarea citologiei cervico-vaginale în mediu lichid, aduce un plus de acuratețe în interpretarea analizelor, comparativ cu tehnica convențională.


"Testul Babeș Papanicolau în mediu lichid este o metodă mai sigură și mai eficientă de a identifica infecția cu HPV care poate duce la dezvoltarea cancerului uterin. Mai mult, acesta poate evidenția modificări ale colului, provocate de infecții sau inflamații. Testul se face în afara perioadei ciclului menstrual și este recomandată abstinența cu cel puțin 24 de ore înainte de recoltarea probei ce este analizata la microscop sau trimisa la laborator", explică speciaiștii de la Isis Hospital. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2676 secunde