Ce spune conducerea Ambulanței Constanța despre incidentul din strada I.L. Caragiale

340
2
Ce spune conducerea Ambulanței Constanța despre incidentul din strada I.L. Caragiale - 1-1453708026.jpg

Articole de la același autor

În urma apariției articolului "Cu ambulanța la corvrigărie, blocând o stradă întreagă", pe data de 22 ianuarie, conducerea Serviciului de Ambulanță Constanța a dat un răspuns în privința celor întâmplate.

"În urma anchetei interne efectuate, ocazie cu care s-au analizat notele explicative ale membrilor echipajului, aceștia au recunoscut că într-adevăr au oprit pe banda de mers în strada I.L.Caragiale, unde au staționat aproximativ 2 minute, atât cât a durat ca ambulanțierul să cumpere 2 covrigi de la chioșcul de pe aceiași parte a străzii.




Menționăm că echipajul operativ oprise spre a prelua o solicitare prin stația radio, lucrul pe care îl făcea asistenta medicală din ambulanță, acesta fiind motivul pentru care ambulanțierul și-a permis să coboare să cumpere covrigi", a precizat conducerea instituției. 

În adresa primită nu se precizează nimic despre limbajul soferului de pe ambulanță, reclamat de cititorul Cuget Liber. 


Comentează știrea

ct
25 ianuarie 2016
totusi...

nu e singular cazul... nu o data ,am vazut ambulanta oprita pe bdvl lapusneanu, cu asistenta intrand in magazin alimentar.... e vorba de ambulanta , nu de o masina la x firma privata de caiete !!! dar de, "e bugetari" isi permit orice, in cel mai rau caz, le maresc salariile cu 25% !

st3fun
26 ianuarie 2016
mic dejun, pranz, cina ...

Presupun ca cei care au scris primul articol isi iau cele 3 mese stand confortabil pe scaun in bucatarie si au timp sa le priasca mancarea. Cei de pe ambulante nu au acest privilegiu, vorba unui "antevorbitor" : ies pe teren la inceputul turei si vin la sfarsit. Ei, nu cred ca pot sa isi ia o mancare calda pe care sa o savureze sau macar sa o infulece.

Articole pe aceeași temă

Marţi, 05 Ianuarie 2016
Stire din Eveniment : Explozie la Mihail Kogălniceanu
Pagina a fost generata in 0.4076 secunde