Ce servicii medicale gratuite oferă Spitalul Privat Ovidius Clinical Hospital

23465

Articole de la același autor

Utilizată mai ales pentru pacienții care suferă de boli de stomac sau ficat, endoscopia este cea mai relevantă metodă imagistică de explorare, folosită în prezent în medicină. Și pentru că o astfel de metodă este destul de costisitoare, pacienții constănțeni pot beneficia de ea în mod gratuit în cadrul Spitalului Multidisciplinar Ovidius Clinical Hospital din Constanța. 


Vești bune pentru constănțeni! Spitalul privat multidisciplinar Ovidius Clinical Hospital vine în întâmpinarea nevoilor pacienților care suferă de boli digestive și oferă servicii medicale decontate prin colaborare sa cu Casa de Asigurări de Sănătate. Astfel, cei interesați pot beneficia de o endo-scopie în baza unui bilet de trimitere de la medicul de familie, sau de la medicul specialist, și a dovezii de asigurat, fără niciun fel de costuri suplimentare din partea pacientului. 


"La Ovidius Clinical Hospital, în cadrul departamentului de Gastro-enterologie - ERCP, pacienții pot be-neficia de următoarele servicii medicale de specialitate: consultații de gastroenterologie, endoscopie digestivă superioară, colonoscopie, test Helicobacter pylori, biopsii endo-scopice, polipectomii endoscopice, ligatură de varice esofagiene, hemostază endoscopică, gastro-stomie endoscopică percutantă, colangiografie endoscopică retrogradă, sfincterotomie endoscopică, extracție de calculi biliari, montarea de stenturi biliare și pancreatice, montarea de stenturi esofagiene și colonice, dilatații esofagiene, colonice, biliare, ecografie abdominală ge-nerală, puncție biopsie hepatică, puncții hepatice eco-ghidate, alcooli-zări de formațiuni tumorale hepatice, drenaje eco-ghidate ale colecțiilor abdominale, clisme, tratamente in-jectabile specifice (interferon, agenți biologici anti-TNF alfa)", precizează dr. Eugen Dumitru, medic primar gastroenterologie, medicină internă, în cadrul Spitalului privat Ovidius Clinical Hosopital. 


O bază de tratament complexă
Ovidius Clinical Hospital este un spital multidisciplinar conceput să ofere îngrijiri de specialitate pacienților care au suferit intervenții chirurgicale de chirurgie generală, ortopedie, urologie, neurochirurgie, chirurgie vasculară, chirurgie toracică și chirurgie plastică, precum și celor cu afecțiuni medicale din medicină internă, gastroenterologie, cardiolo-gie, diabet și boli de nutriție, nefrologie, endocrinologie, reumatologie și recuperare medicală. În acest sens, spitalul dispune de 53 de paturi, din care 5 paturi terapie intensivă și 7 paturi spitalizare de zi, 3 săli de operație, unitate de transfuzie sanguină, sterilizare și farmacie proprie, bază de tratament, com-partiment imagistică medicală, laborator de anatomie patologică și cabinete de consultații.


Pacienții au acces la tehnologie performantă
Pe lângă aceste dotări, pacienții din Constanța, dar și din orașele și lo-calitățile limitrofe au acces la serviciile acestui spital, unitatea fiind structurată în așa fel încât să ofere servicii medicale din toate ariile de activitate medicală, inclusiv recuperare medicală și post-operatorie. 


Spitalul are program permanent cu două linii de gardă. Pentru mai multe informații, aveți la dispoziție numărul de telefon 0241.480.400.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 25 Iunie 2014
Stire din Actual : Atac într-un spital din China
Pagina a fost generata in 1.8206 secunde