Ce investigații sunt necesare pentru depistarea bolilor de stomac

318
Ce investigații sunt necesare pentru depistarea bolilor  de stomac - ceinvestigatiisuntnecesare-1410092055.jpg

Articole de la același autor

Ulcerul este una dintre cele mai frecvente afecțiuni specifice sezonului rece, care dă mari bătăi de cap bolnavilor. Pentru a depista însă natura afecțiunii sau cauzele care au produs-o, avem nevoie de mai multe tipuri de investigații.

"Ulcerul poate avea mai multe cauze medicale, printre care infecția cu bacteria Helicobacter pylori, asociată cel mai adesea cu complicațiile ulcerului gastric: gastrită cronică sau cancer gastric. Endoscopia digestivă superioară cu recoltarea unor mostre de țesut (biopsii ale mucoasei) este una dintre investigațiile care ajută la diagnosticarea ulcerului și la stabilirea cauzei îmbolnăvirii.

În cadrul Centrului Medical Gastromond, se pot realiza în prezent trei din cele patru investigații pentru depistarea H.pylori, gratuit, doar pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie", explică dr. Luana Alexandrescu, medic primar gastroenterologie/medicină internă.

Totodată, centrul medical Gastromond oferă și consultații gratuite de gastroenterologie și medicină internă, dar și ecografie abdominală, electrocardiogramă și eliberarea de rețete medicale doar pe baza biletului de trimitere eliberat de către medicul de familie sau medicul specialist.

Pentru mai multe programări, aveți la dispoziție numerele de telefon 0770/255.914 și 0341/462.767. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3854 secunde