Ce au de făcut pacienții pentru a scăpa de ochelari

443
Ce au de făcut pacienții pentru a scăpa de ochelari - ceaudefacut-1435251549.jpg

Articole recomandate

Disconfortul creat de ochelarii de vedere sau de lentilele de contact poate fi o grijă de care pacienții pot scăpa dacă aleg operația de redu-cere de dioptrii. Chirurgia refractivă reprezintă o metodă modernă prin care persoanele cu vicii de refracție (miopie, hipermetropie și astigmatism) pot scăpa de dependența de ochelari de vedere prin reducerea de dioptrii.

Clinica de Oftalmologie Mrini Eye Constanța dispune de tehnică modernă pentru realizarea intervențiilor de chirurgie refractivă. Pentru scădere de dioptrii, se folosesc mai multe tehnici chirurgicale, pentru care pacienții pot opta în urma unui control medical și a unei discuții cu medicul oftalmolog.

"Operația de reducere de dioptrii se realizează fără internare, anestezia se face local, cu picături, intervenția propriu-zisă durează aproximativ 15 minute, iar la scurt timp după operație, pacientul poate să plece acasă. Operația se realizează cu ajutorul unui aparat performant, produs în Statele Unite ale Americii, denumit Laser Excimer. În timpul intervenției, laserul modifică forma corneei (stratul transparent care acoperă irisul), permițându-vă astfel să vedeți clar lumea din jur, fără ochelari.

Pacientul va sesiza o îmbunătățire considerabilă a vederii chiar după intervenție. Operația de reducere de dioptrii cu laser nu implică durere, ci doar un disconfort pe care unii pacienți îl simt în primele 24-48 de ore după operație și care se traduce prin lăcrimare, senzație de nisip în ochi și intoleranță la lumină", a explicat dr. Hicham Mrini, medic specialist în cadrul spitalului de oftalmologie Mrini Eye Hospital.

Pentru mai multe informații și programări, aveți la dispoziție numerele de telefon 0241.69.01.04, 0341.14.58.57 și 0752.10.40.10. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4691 secunde