Ce alimente reduc colesterolul
Articole de la același autor
Cine sunt pacienții care au rămas fără medicamente compensate
29 Ianuarie 2014
Cum să ne ferim de indigestie de sărbători
24 Decembrie 2013
Probleme de stomac sau colon? Iată de ce investigații aveți nevoie
25 Ianuarie 2014
Dr. Dănuț Dincă: "Am anulat toate operațiile ORL!"
30 Ianuarie 2014
Operațiile de polipi și amigdalite vor fi realizate cu aparatură modernă, la Constanța
18 Decembrie 2013
Spitalul Județean Constanța va avea un nou director medical
17 Decembrie 2013
Nu-ti ramane decat sa incluzi cateva dintre alimentele de mai jos in planul tau zilnic de meniu.
Migdalele
Compusii existenti in coaja migdalelor ascund numeroase beneficii pentru sistemul cardiovascular: reduc colesterolul "rau" (LDL), cresc nivelul colesterolului "bun" (HDL), oferind o protectie eficienta impotriva afectiunilor cardiovasculare.
Avocado
Este o alegere excelenta pentru persoanele cu un nivel usor ridicat de colesterol "rau". Datorita acizilor grasi mononesaturati, consumul de avocado reduce colesterolul "rau" si creste nivelul colesterolului "bun".
Fasole si linte
Un studiu recent publicat in revista americana Annals of Internal Medicine arata ca nivelul colesterolului a scazut cu 50% in cazul persoanelor monitorizate care au introdus in alimentatia lor fasole si linte, bazandu-se in acelasi timp si pe alte cereale integrale si multe legume.
Articole din aceeași secțiune
Marţi, 11 Februarie 2014
Sâmbătă, 08 Februarie 2014
Vineri, 07 Februarie 2014
Joi, 06 Februarie 2014
Joi, 06 Februarie 2014
Marţi, 04 Februarie 2014
Luni, 03 Februarie 2014
Luni, 03 Februarie 2014
Marţi, 11 Februarie 2014