Medicul de gardă

Cauzele durerilor de genunchi

407
2
Cauzele durerilor de genunchi - mediculdegarda-1418314425.jpg

Articole de la același autor

"Din cauza unor dureri mari de ge-nunchi, am fost la medicul de familie și l-am rugat să-mi dea un tratament. Mi-a recomandat să fac urgent RMN, și după aia tratament. Eu nu am bani pentru așa ceva și aș vrea să știu de ce nu am primit tratament. Cu mulțumiri, Marieta Ailenei".

v v v

Într-adevăr, mai ales în cazul problemelor reumatice, există pacienți care consideră că, în afara clasicului consult, investigațiile nu-și mai au rostul, fiind convinși că lucrurile sunt clare în privința diagnosticului. Însă, dr. Iuliana Botezatu, medic specialist în cadrul Phoenix Eastern Medical Center, ne-a explicat că în mod special când este vorba despre durerile de genunchi, înainte de stabilirea formulei de tratament, se impun și investigații specifice bolii. Numai medicul specialist se poate pronunța dacă printre investigațiile necesare se numără RMN-ul sau o radiografie. Ulterior descoperirii adevăratelor cauze, specialistul va înmâna pacientului și rețeta corectă, mai ales că sub "pălăria" reumatismului se ascund foarte multe afecțiuni reumatismale.

Comentează știrea

oli
12 decembrie 2014
Locuri de munca

Locuri de munca urgente! Incheiati imediat contract legal si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila! Foarte multi oameni au inceput deja sa lucreze! Seriozitatea noastra este absoluta! Primele castiguri au fost deja acordate! NU este joc piramidal sau MLM! Avem nevoie de operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi si sa castige 300 dolari lunar! Pentru a afla detalii,trimiteti textul "Info" la adresa de email:[email protected] 

doftoroaia
12 decembrie 2014
pai

de ce nu face intii o analiza a sangelui, sa vada daca nue guta. apoi o radiografie si in final, daca nu iese nimic la astea, RMN? de ce e trimis la analiza cea mai scumpa? e drept, e cea mai sigura, dar e bine sa inceapa cu cele mai ieftine investigatii si cu un calmant local, care sa acopere toate variantele de boala.(Boicil, de exemplu sau sare calda)

Articole pe aceeași temă

Marţi, 01 Octombrie 2013
Stire din Cetățenești : Cum știi că ai colesterolul mare
Miercuri, 29 Februarie 2012
Stire din Cetățenești : Sânii femeilor sunt inegali?
Vineri, 13 Ianuarie 2012
Stire din Cetățenești : Diabet sau ba?
Pagina a fost generata in 1.1165 secunde