Cât te costă să-ți mărești sânii la Constanța

3688
2
Cât te costă să-ți mărești sânii la Constanța - implanturi-1321982674.jpg

Articole de la același autor

Fie că este vorba de o necesitate, sau doar de un moft, operațiile estetice sunt din ce în ce mai solicitate și la Constanța. Medicii specialiști spun că intervenția preferată a doamnelor și domnișoarelor rămâne mărirea sânilor. De altfel, în ultimii ani silicoanele au devenit un accesoriu absolut necesar pentru unele femei. Nici măcar costul piperat al intervențiilor nu constituie un impediment, atâta timp cât pacienta este mulțumită.

Mamoplastia este numele intervenției chirurgicale realizate atunci când pacienta dorește schimbarea aspectului sânilor săi. Pe cât de simple par aceste proce-duri, pe atât de complicate sunt cu adevărat. Pe lângă operația în sine, mai sunt și alți factori pe care pacienții ar trebui să îi ia în calcul în momentul în care se gândesc să apeleze la intervenții chirurgicale cosmetice. În primul rând, aștep-tările pacientului nu trebuie să fie exagerate. De asemenea, nicio persoană nu ar trebui să se bazeze pe o intervenție plastică pentru a-și salva relația afectivă, pentru a fi promovat la locul de muncă sau pentru a-și îmbunătăți viața socială. În principal, pacientul trebuie să anticipeze o îmbunătățire și nu perfecțiunea. Alți factori ce ar trebui luați în considerare sunt prețurile, care se ridică la câteva mii de euro, dar și urmările unei astfel de intervenții. Potrivit medicilor, există riscul sângerărilor excesive sau a infecțiilor la locul inciziei. În plus, recuperarea după operație durează chiar și mai mult de trei săptămâni.

Câte constănțence solicită mărirea sânilor

Cu toate că niciun medic nu exclude apariția complicațiilor după implanturile mamare, în prezent riscurile acestor intervenții sunt mult mai reduse decât în anii anteriori. Materialele sunt mai sigure, iar reacțiile adverse nu sunt la fel de accentuate. Poate acesta este și motivul pentru care implanturile mamare de silicon sunt printre cele mai populare operații estetice realizate la ora actuală. "La Constanța, cea mai frecventă solicitare în ceea ce privește intervențiile estetice, este operația de sâni. Avem în jur de 6 – 7 cereri pe lună", precizează dr. Cornelia Panchici, chirurg estetician la Spitalul Județean de Urgență Constanța. O asemenea schimbare de "look" nu este, însă, foarte ieftină. Costurile variază în funcție de tipul de operație dorit, dar și locul în care este realizată intervenția. "Cele mai mici prețuri în chirurgia plastică pornesc de la 250 de euro și sunt pentru operațiile estetice care presupun injectarea cu botox. În schimb, costurile cele mai mari le presupun implanturile mamare, liftingurile mamare și cele de pleoape care ajung, în total, până la cel puțin trei mii de euro", a afirmat dr. Cornelia Pan-chici.

Recuperare, riscuri și complicații

Dacă v-ați hotărât să apelați la chirurgia estetică, trebuie să știți că tratamentul chirurgical implică o perioadă mai lungă de recuperare, dar și unele riscuri, care, chiar dacă sunt mici la majoritatea interven-țiilor, nu trebuie ignorate. "Perioada de recuperare este, în mod normal, de 2 - 3 săptămâni. Femeile sunt mai răbdătoare decât bărbații pe care îi operăm", aflăm de la chirurgul estetician, dr. Panchici. În ceea ce privește complicațiile care pot apărea, medicul a declarat că uneori pot apărea sângerări, infecții sau chiar hematoame. Aceste cazuri sunt, însă destul de rare. După augmentarea sânilor, unele paciente pot resimți disconfort, iar pentru acest lucru este recoman-dată purtarea unui sutien în permanență, cel puțin până la primul control postoperatoriu.

Comentează știrea

Cristina
4 octombrie 2013
Breastfast

Un supliment eficient pentru marirea sanilor este si Breastfast. Foarte multa lume vorbeste dspre el ca ar fi eficient in marirea sanilor si asta ma face si pe mine sa ma gandesc sa cumpar o cutie din acest supliment!

Iona
2 decembrie 2013
Marirea sanilor

Suplimentul ala e destul de ok, Cristina! Si eu l-am folosit acum 1 an de zile si am obtinut ceva rezultate. Sa nu te astepti sa obtii rezultatele care sunt puse pe sit-uri sau reclame, dar rezultate or sa fie. Important e sa crezi si tu asta si sa urmezi si un program in privinta asta!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 10 Septembrie 2011
Stire din Cetățenești : "Sâni în rate", cadou la aniversare...
Vineri, 09 Septembrie 2011
Stire din Fun : Câți ani îmi dați?
Sâmbătă, 03 Septembrie 2011
Stire din Monden : Simona Gherghe își pune silicoane
Pagina a fost generata in 0.5504 secunde