Cât ne costă o cură balneo la Sanatoriul Mangalia

8692
2
Cât ne costă o cură balneo la Sanatoriul Mangalia - catnecostaocura1-1389536416.jpg

Articole de la același autor

Unitatea a lansat o ofertă atât pentru pacienții asigurați, cât și pentru cei neasigurați. După o perioadă agitată și obo-sitoare în preajma sărbătorilor de iarnă, tuturor ne prinde bine o cură balneoclimaterică. Sanatoriul Balnear Mangalia propune tarife speciale, atât pentru pacienții asigurați, cât și pentru cei neasigurați.  Situat pe faleză, la 50 de metri de plajă, Sanatoriul dispune de un hotel de două stele, cu capacitate de 200 de locuri, două secții clinice cu câte 75 de paturi și două baze moderne de tratament, care deservesc atât secțiile de paturi ale sanatoriului, cât și ambulatoriul de specialitate. "Turiștii și pacienții care aleg sănătatea și odihna pe litoralul Mării Negre la Sanatoriul Balnear Mangalia, în perioada februarie - aprilie 2014, beneficiază de tarife speciale. Am realizat oferte accesibile, astfel încât să ne adresăm unei palete cât mai largi de pacienți", a declarat, pentru "Cuget Liber", directorul financiar al Sanatoriului Balnear Mangalia, Marius Ciocănel. Astfel, pentru pacienții asigurați, prețurile pentru o zi, de persoană sunt cuprinse între 50 și 70 de lei. Pentru 50 de lei pe zi se oferă cazare - un loc în camera triplă, masă pensiune completă și patru proceduri de tratament, din care una hidro. Pentru 60 de lei pe zi se oferă toate cele trei mese, patru proceduri și cazare un loc în cameră fără balcon și cu vedere spre oraș, iar pentru 70 de lei pe zi, cazarea se face în camere cu balcon și vedere la mare. Oferta este valabilă în limita locurilor disponibile. Oferta standard este cea pentru un loc în camera cu trei paturi. Pentru regim Diabet, pacienții pot achita supli-mentar suma de opt lei pe zi. Pentru a vă putea interna, trebuie să faceți dovada calității de asigurat, prezentând cuponul de pensie sau adeverința de salariat cu copie a ordinului de plată pentru contribuțiile sociale. De asemenea, trebuie să aveți trimitere de la medic, nu mai veche de 30 de zile de la data internării. 
Ofertă specială pentru pacienții din Mangalia și localitățile vecine
Pentru pacienții neasigurați, oferta specială se referă la tratamentul ambulatoriu. Promoția este valabilă în perioada 4 februarie - 30 aprilie 2014, pentru persoanele cu do-miciliul în Mangalia sau localitățile învecinate, de la Vama Veche până la Tuzla. Tratamentul ambulatoriu presu-pune patru proceduri pe zi, din care una hidro, cu o consultație medi-cală inclusă. O astfel de cură de zece zile de tratament costă 380 de lei. 
Tratamente noi și servicii SPA în anul 2014 
În anul 2014, Sanatoriul Mangalia va continua să se dezvolte și va aduce servicii noi dedicate pacienților. 
"Pentru anul 2014, ne-am propus să continuăm dotarea sanatoriului cu aparatură de ultimă generație, cum ar fi cele pentru ozonoterapie și crioultraterapie, să sporim confortul de cazare, să dezvoltăm terapiile de tip SPA, cum ar fi masajul cu pietre vulcanice și uleiuri aromatice, să oferim servicii de saună și de fitness și să participăm la evenimentele și târgurile de profil din țară și din străinătate", a mai declarat Marius Ciocănel. 


Comentează știrea

Paula
19 martie 2014
Chiul la stat

Chiul la stat ce chiul este in spitale daca au timp sa scrie pe net si sa citeasca ca sa citesc comentarile si articolu sa mai scriu imi ea 30 min vad ca angajati din spitale asta fac la locul de munca . Au prea mult chiul. Eu mucesc la patron nu la stat unde se sta si se face ca se munceste dar se trage chiulul si unde sunt 6-10 angajati pe un post. Nici la munca nici acasa nu am timp sa citesc presa si sa mai comentez dar se pare ca angajati de la stat au, timp liber in timpul muncii pe banii nostrii. Pai sa stau sa citesc 4 articole si sa mai comentez pe zi imi ea 2 ore, eu ajung rupta de foame si oboseala fac mancare pun masina de spalat fac temele 1 ora cu aia micii si apoi la culcare, sambata si duminica fac curatenie ies cu aia mici la plimbare , barbatul si el trebuie sa-i acord timp. Mai mai angajatilor publici din sistemul de stat unde se sta si se arde gazul,petardelo si manelistilor voi cand aveti timp sa mai stati pe net si sa cititi si comenta presa, si culmea nesimtiri pe banii nostri.

Elena
19 martie 2014
Ce fac bugetarii

Ce fac bugetarii. Minte odihnita la toti nenorocitii astia...si culmea coincidentei toti sunt bugetari...asa e cand nu esti stresat la locul de munca si nu te intrebi daca luna viitoare iti iei salariul!La toti le doresc sa aiba copii si sa aiba parte de aceeasi experienta ca si amaratele alea care se prostituau!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 25 Mai 2013
Stire din Diverse : SPA la tine acasă
Pagina a fost generata in 0.4391 secunde