Cancerul ginecologic, tratat cu succes la Istanbul

1983
2
Cancerul ginecologic, tratat cu succes la Istanbul - anadolu2-1331143637.jpg
Una dintre instituțiile medicale europene de top, cu referințe puternice în oncologie și sănătatea femeilor, este Anadolu Medical Center, cu sediul în Istanbul, Turcia. Aici, mai mult de 1.500 de români aleg să își trateze afecțiunile. Specialiștii centrului le-au arătat pacientelor din țara noastră cum pot îmbunătăți rata de succes în tratamentul cance-relor ginecologice prin terapie individualizată, o evaluare preope-ratorie optimă, dar și aplicarea unor operații radicale cu ajutorul metodelor laparoscopice și robotice.

Medicii din cadrul Depar-tamentului de Oncologie Gineco-logică al unității sanitare spun că oferă fiecărui pacient în parte tratamentul adecvat, în funcție de starea de sănătate, localizarea tumorii, precum și de tipul și stadiul bolii, iar rezultatele sunt cu adevărat uimitoare.

Cei care vor să afle mai multe amănunte despre tratamentele oferite de această clinică pot accesa pagina de internet www.anadolumedicalcenter.com.

Comentează știrea

vasile
8 martie 2012
clinica anadolu

articolul este o reclama mascata.rezultatele nu prea confirma

Medic Center
23 mai 2014
Clinica Anadolu

In calitate de reprezentant in Romania pentru Clinica Anadolu din Istanbul, compania noastra, Medic Center Constanta va poate facilita procedura de obtinere a informatiilor legate de diagnosticare, analiza, tratament si deplasare la clinica. Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la numerele de telefon 0241.543.920, 0241.543.930 sau e-mail: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 25 Februarie 2012
Stire din Actual : Nelson Mandela a fost internat în spital
Vineri, 24 Februarie 2012
Stire din Actual : Cutremur de magnitudine 4 în Turcia
Pagina a fost generata in 0.4631 secunde