Campania de vaccinare antigripală a fost demarată

122
1
Campania de vaccinare antigripală  a fost demarată - vaccin-1386784461.jpg

Articole de la același autor

După mai multe săptămâni de așteptare, atât medicii cât și pacienții constănțeni au primit o veste bună. Campania de vaccinare antigripală a fost demarată după ce conducerea Direcției de Sănătate Publică Constanța a primit cele 32.000 de doze de vaccin antigripal din partea Ministerului Sănătății. Medicii de familie au preluat, în baza unui proces verbal, dozele de vaccin cerute către Direcție, astfel că vaccinările au început deja.

"Din data de 2 decembrie am demarat campania de vaccinare antigripală, după ce medicii de familie au preluat dozele necesare. Așa cum spune protocolul, vor fi vaccinați pacienții cronici, copiii, persoanele peste 65 de ani și gravidele. Pe de altă parte, pentru a se reduce numărul îmbolnăvirilor se recurge și la vaccinarea cadrelor medicale și a persoanelor care lucrează în medii cu risc", a explicat directorul Direcției de Sănătate Publică Constanța, dr. Constantin Dina.

Pentru cei care nu fac parte din nici una dintre categoriile menționate, vaccinurile antigripale se pot achiziționa din farmacii la prețul de 35 de lei doza și pot fi efectuate prin cabinetele de medicină de familie.

Comentează știrea

christian louboutin booties
28 februarie 2014
christian louboutin booties

christian louboutin online cheap Stiri Sănătate : Campania de vaccinare antigripală a fost demarată | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin booties http://gbsolinc.com/images/christian-louboutin-pump.asp

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 30 Noiembrie 2013
Stire din Sănătate : Cum  să prevenim gripa
Vineri, 29 Noiembrie 2013
Stire din Sănătate : VINE IARNA! Iată cum prevenim gripa
Pagina a fost generata in 2.6198 secunde