Cafeaua vă redă frumusețea și sănătatea părului

107
Cafeaua vă redă frumusețea și sănătatea părului - cafeaua-1570521619.jpg

Articole de la același autor

Nu-i așa că vă doriți să aveți un păr frumos și sănătos tot timpul? Un nou studiu dermatologic arată că rădăcina părului este stimulată și își prelungește ciclul de creștere datorită cafeinei. Practic, aceasta blochează efectele DHT, un hormon responsabil de deteriorarea foliculului și căderea părului.


Spre exemplu, foliculii de păr de sex feminin s-au dovedit a fi mai sensibili și mai receptivi la cafeină decât cei de sex masculin.

Specialiștii sunt de părere că dacă vreți să nu mai aveți de-a face cu ruperea și căderea părului, trebuie să consumați cafea în mod regulat. De asemenea, aceștia ne recomandă să apelăm la produse de îngrijire a părului pe bază de cafeină, pe care să le lăsăm să acționeze asupra scalpului cel puțin două minute.


Spre exemplu, puteți aplica cafea pe părul uscat, o lăsați să acționeze câteva minute, după care vă spălați pe cap cu șampon. La fel de bine puteți aplica puțină cafea și după ce v-ați spălat cu șampon pe păr, în loc de mască de protecție, după care vă clătiți bine. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8104 secunde