Căderea părului poate fi favorizată de îngrășarea excesivă a pielii capului

133
Căderea părului poate fi favorizată de îngrășarea excesivă a pielii capului - cadereaparului-1627304517.jpg

Articole de la același autor

Vă cade părul? Acest lucru se poate întâmpla din mai multe motive, pot exista mai mulți factori declanșatori. Potrivit dr. Georgeta Enache, în spatele pierderii părului pe o zonă restrânsă a capului se pot ascunde, însă, anumite boli infecțioase, stres, afecțiuni locale sau chiar generalizate. De asemenea, motivele pierderii părului pot fi îngrășarea excesivă a pielii capului, îmbătrânirea sau acțiunea factorilor genetici. Cert este că pierderea părului nu este întâlnită numai la bărbați, ci poate afecta și femeile. Pentru a scăpa de această problemă deranjantă vă vom prezenta un amestec de ingrediente care s-a dovedit a fi extrem de eficient pentru cei care l-au încercat.

Specialiștii spun că acest amestec acționează ca o poțiune magică, stimulând rapid regenerarea părului. Practic, acest sirop conține uleiuri din plante care stimulează foliculii firului de păr. Aveți nevoie de următoarele ingrediente: 50 ml ulei de ricin, 20 ml ulei de cocos, 10 ml ulei de rozmarin și 5 ml ulei de lavandă. Mod de preparare: puneți toate ingredientele într-un borcan de sticlă cu capac și amestecați bine.

Mod de utilizare: aplicați picături din ser pe zonele cu probleme de pe cap. Masați ușor, apoi clătiți capul cu apă din abundență. Pentru efecte cât mai rapide, repetați această operațiune de două-trei ori pe zi și veți vedea primele semne de îmbunătățire în câteva săptămâni. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7717 secunde