Aveți gleznele groase? Corectați această problemă prin dietă și exerciții fizice

512
Aveți gleznele groase? Corectați această problemă prin dietă și exerciții fizice - glezne2-1630933355.jpg

Articole de la același autor

Unii oamenii, și mai ales femeile se întreabă, uneori, de ce au gleznele groase. Specialiștii susțin că, de cele mai multe ori, problema poate fi rezolvată, în sensul că există soluții pentru subțierea gleznelor. De ce se îngroașă acestea? Pe măsură ce kilogramele se acumulează, și depozitele de grăsime de la nivelul picioarelor cresc, inclusiv în zona gleznelor. Aceasta ar fi o explicație. Deși nu toate femeile care se îngrașă întâmpină problema îngroșării gleznelor, în unele cazuri se poate totuși întâmpla. Dobândirea greutății corporale ideale, prin dietă și exerciții fizice poate ajuta la subțierea gleznelor. Ca exerciții fizice pentru subțierea gleznelor sunt recomandate săriturile cu coarda, alergături și jumping jacks, acele sărituri în care depărtați picioarele și mâinile concomitent, ducându-le deasupra capului în sincron.

Gleznele groase pot fi, de fapt, doar glezne umflate din cauza retenției de apă, iar femeile gravide se confruntă cel mai des cu așa ceva, dar ele trebuie să știe că după naștere, totul se remediază de la sine. Totuși, există persoane care rețin apa din cauza regimului alimentar nepotrivit. În ultimii ani, s-a observat că femeile care mănâncă foarte sărat obișnuiesc să se confrunte cu retenția de apă în organism. Pentru a avea glezne subțiri este recomandată reducerea aportului de sare din alimentație, precum și purtarea unor ciorapi speciali de compresie, care dezumflă picioarele și gleznele.

În același timp, dacă părinții au avut glezne groase, este posibil ca și copiii să aibă. În astfel de cazuri, gleznele groase au cauze genetice pe care nu le puteți controla sub nici o formă. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0296 secunde