Au învins cancerul! Cum se va schimba viața constănțencelor cu proteze mamare

211
1
Au învins cancerul! Cum se va schimba viața constănțencelor cu proteze mamare - auinvinscancerul-1428087354.jpg

Articole de la același autor

14 constănțence care au suferit de cancer mamar au primit, zilele acestea, o nouă șansă la viață. Incluse în programul național de protezare mamară, pacientele vor fi operate de specialiștii din cadrul secției de chirurgie plastică din cadrul Spitalului Județean Constanța. 


"Avem la dispoziție 36.000 de mii de lei pentru derularea Programului Național de Protezare mamară, în perioada următoare. Deocamdată, nu avem o listă de așteptare, pentru că pacientele eligibile au trecut de toate etapele medicale de investigare și vor putea beneficia, în perioada următoare, de intervenții chirurgicale de protezare. 


Condițiile pe care trebuie să le îndeplinească o pacientă pentru a intra în program sunt următoarele: trei ani de la tratamentul oncologic, vârsta maximă de 60 de ani, aviz favorabil de la medicul oncolog care atestă vindecarea, evaluarea unui psihiatru și a unui chirurg plastician și analize medicale", a precizat dr. Bogdan Caraban, medic chirurg plastician în cadrul secției de chirurgie plastică din Spitalul Județean Constanța, coordonatorul programului de reconstrucție mamară din Constanța.


Comentează știrea

Calin
5 aprilie 2015
Oferta job

Singura calitate de care ai nevoie pentru a reuși: putere mentală. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea "Te-ai născut bogat". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3329 secunde