Au început înscrierile pentru examenul de rezidențiat

576
Absolvenții la Medicină care doresc să participe la examenul de rezidențiat pe post și pe loc, care se va desfășura pe 20 mai, se pot înscrie, până la sfârșitul săptămânii viitoare, la Direcția de Sănătate Publică Județeană Constanța.
Potrivit DJSP, depunerile dosarelor de înscriere au început pe 17 aprilie și se vor face până pe 27 aprilie, între orele 12.00 și 15.00, la sediul direcției. Cei interesați trebuie să vină cu o cerere de înscriere în care vor menționa centrul universitar și domeniul pentru care concurează (la rezidențiatul pe loc) și respectiv unitatea sanitară și postul pentru care candidează (la rezidențiatul pe post).
Dosarele de înscriere mai trebuie să conțină o copie după buletin sau pașaport, copii legalizate după diploma de licență de medic și după certificatul de căsătorie, certificatul medical privind starea de sănătate și chitanța de plată a taxei de 300 de lei.
Reprezentanții DJSP Constanța au menționat că înscrierile la rezidențiatul pe post se fac la Direcția de Sănătate Publică a județului în care se află unitatea sanitară care a scos postul la concurs.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 22 Noiembrie 2011
Stire din Actual : Iulia Timoșenko suspectă de cancer
Pagina a fost generata in 0.2377 secunde