Ardeiul gras întărește sistemul imunitar

127
Ardeiul gras întărește sistemul imunitar - ardeiulgras-1568704564.jpg

Articole recomandate

Știm cu toții că vitamina C este extrem de valoroasă pentru organismul uman, mai ales că, spun specialiștii, fără aceasta, nu am mai putea să percepem deosebirile dintre culori, să conștientizăm trecerea timpului, sau să trăim anumite sentimente. În organismul uman, vitamina C are două funcții principale: întărirea imunității și echilibrarea psihicului. 


Cercetătorii susțin că vitamina C este dușmanul oricăror agenți patogeni, al paraziților, virusurilor, microbilor și al radicalilor liberi. Având în vedere faptul că radicalii liberi ne aduc îmbătrânirea și în cele din urmă moartea, se poate afirma că vitamina C este cel mai eficient apărător al tinereții. Dacă până acum nu i-ați acordat prea mare atenție, ardeliul grad are cele mai mari beneficii pentru sănătate, el conținând o sursă inepuizabilă de vitamina C.


Specialiștii spun că datorită conținutului mare de vitamina C, ardeiul gras întărește sistemul imunitar. Consumat crud, în salate, copt, sau fiert alături de alte legume în ciorbă, supă sau alte mâncăruri, ardeiul gras aduce numai beneficii organismului.
Pentru a vă face o idee asupra calităților acestei legume, luați la cunoștință faptul că un ardei gras conține 169% din doza zilnică de vitamina C, vitamina B6, potasiu, acid folic, vitamina E și vitamina A.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7711 secunde