Aproximativ 50000 de elevi instruiți pentru cutremure

168
Aproximativ 50000 de elevi instruiți pentru cutremure - arafat-1370348436.jpg

Articole de la același autor

Câți dintre noi știm cum ar fi corect să reacționăm în situații de urgență? Ca să nu mai vorbim de salvarea vieților în acest caz.
Iată de ce, nu mai puțin de 48000 de elevi din peste 100 de școli au participat la un program de instruire în situații de urgență, inițiat și desfășurat de Ambasada Suediei în România, ISU București și ISJ București.




În cadrul pregătirii elevilor, profesorii au prezentat o serie de imagini care ilustrează modul potrivit de reacție în caz de cutremur, iar la sfârșitul cursurilor de pregătire copiii au participat la un concurs pentru testarea cunoștințelor acumulate. Prezent la conferință, secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Raed Arafat a declarat că proiectul este unul de prevenire, de pregătire și reprezintă "un proiect de salvare de vieți".


"Este un proiect important, menirea lui este să prevină pierderile de vieți omenești. El a avut ca rol pregătirea copiilor pentru astfel de calamități. Preferăm să prevenim decât să salvam vieți. Cutremurul nu se știe când vine, cum vine și la ce oră", a subliniat Arafat.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 20 Mai 2013
Stire din Social : CUTREMUR!
Pagina a fost generata in 0.4261 secunde