Angajări la Spitalul Județean. "Avem nevoie de personal pe toate secțiile"

385
Angajări la Spitalul Județean.

Articole de la același autor

Aglomerație mare, zilele acestea, pe holurile Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța (SCJU), care a scos la concurs

zeci de posturi, majoritatea pentru asistente și infirmiere.

"Avem nevoie de personal pe toate secțiile, dar cel mai mare deficit se înregistrează la Neurochirurgie, unde șeful secției, dr. Bogdan Davidescu, a ieșit la pensie, dar va fi interimar în continuare, până la organizarea concursului pentru ocuparea acestei funcții. Aici, traumatismele sunt foarte frecvente, la fel și accidentele vasculare, în cazul cărora este nevoie de numeroase intervenții chirurgicale", a declarat, pentru "Cuget Liber", directorul SCJU, dr. Cătălin Grasa.

Managerul a precizat că unitatea sanitară are nevoie de asistente medicale, atât cu experiență, cât și fără, pe care vor să le formeze și să aibă, pe viitor, un personal cât mai bine pregătit.

"Personalul trebuie împrospătat, iar numărul de pacienți trebuie redus la numărul de asistente, în așa fel încât să avem o monitorizare și o îngrijire cât mai bună a bolnavilor", a subliniat dr. Grasa.

v v v

Pentru cei interesați de posturile medii, dosarul de concurs trebuie să conțină, în mod obligatoriu: copia actului de identitate; formular de înscriere; copiile diplomelor de studii și ale altor acte care atestă efectuarea unor specializări; copia carnetului de muncă sau, după caz, o adeverință care să ateste vechimea în muncă și, după caz, în specialitate; cazierul judiciar; copia fișei de evaluare a performanțelor individuale sau recomandarea de la ultimul loc de muncă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3555 secunde