Alte trei persoane au murit din cauza gripei. Numărul deceselor a ajuns la 67

288
Alte trei persoane au murit din cauza gripei. Numărul deceselor a ajuns la 67 - deces-1549044210.jpg

Articole recomandate

Alte trei persoane au murit din cauza gripei, fiind vorba despre doi bărbați din județul Prahova și o femeie din județul Timiș, informează Institutul de Sănătate Publică. Cei trei pacienți erau nevaccinați. Numărul deceselor din cauza virusului gripal a ajuns la 67.

Un bărbat în vârstă de 45 de ani și altul în vârstă de 40 de ani, din județul Prahova, au murit din cauza gripei. Cei doi aveau condiții medicale preexistente și nici nu erau vaccinați antigripal, informează Institutul de Sănătate Publică.

Altă pacientă care a murit din cauza virusului gripal este o femeie în vârstă de 50 de ani, din județul Timiș, care avea de asemenea condiții medicale preexistente și nici nu era vaccinată.

Numărul deceselor din cauza gripei a ajuns, astlfel, la 67.

Ministerul Sănătății a declarat miercuri epidemie de gripă. Ministerul Sănătății a transmis către toate spitalele din țară recomandări suplimentare, odată cu declararea epidemiei de gripă, a informat Sorina Pintea, precizând că una dintre măsuri vizează accesul vizitatorilor "în mod real" în toate unitățile sanitare, în special în secțiile cu risc.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2828 secunde