Alimente alcaline și alimente acide. Cum le recunoști?
Articole recomandate
Medic: "Modul în care ne raportăm la mâncare este o oglindă a relaţiei pe care o avem cu noi"
13 Aprilie 2024
Transplant hepatic pentru mama a patru copii: "Pacienta nu ştia că are probleme medicale..."
01 Aprilie 2024
Fiica lui Mihai Stoica, mărturisiri emoţionante despre lupta cu cancerul, la o vârstă atât de fragedă
26 Martie 2024
Merele, portocalele și bananele se mănâncă dimineața pe stomacul gol. Dacă le consumi seara vor da o senzație de arsură la stomac.
Dacă te întrebi la ce te ajută să deosebești alimentele acide de cele alcaline află că tocmai acest lucru te va scuti de numeroase probleme digestive cum ar fi arsurile stomacale, balonarea sau refluxul gastroesofagian. De asemenea, trebuie să știi că aciditatea excesivă duce la îmbolnăvirea organelor prin care se excretă acizii: rinichii, plămânii, pielea, ficatul și intestinele, avertizează dr. Tania Bejan, medic imunolog și specialist Ropharma.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole din aceeași secțiune
Marţi, 11 Februarie 2014
Marţi, 11 Februarie 2014
Sâmbătă, 08 Februarie 2014
Vineri, 07 Februarie 2014
Joi, 06 Februarie 2014
Joi, 06 Februarie 2014
Marţi, 04 Februarie 2014
Luni, 03 Februarie 2014