3 soluții moderne pentru sănătatea dinților aduse de Dr. Ionuț Leahu la Clinicile Dentare Dr. Leahu Constanța

Marţi, 13 Aprilie 2021, 16:18
2204
Dezvoltarea continuă și modernizarea tehnologiilor utilizate în domeniul stomatologiei au condus la apariția aparaturii performante, care aduce numeroase beneficii atât pacienților, cât și echipelor medicale. Rețeaua Clinicile Dentare Dr. Leahu pune accent pe calitatea serviciilor oferite, tocmai de aceea investește constant în aparatura de ultimă generație, dar și în pregătirea continuă a echipei și în perfecționarea tehnicilor de lucru, care readuc sănătatea reală și oferă o experiență excepțională la stomatolog. Soluțiile moderne de îngrijire și reconstrucție a danturii se regăsesc și în clinica din Constanța, la fel ca în toate locațiile rețelei. 


Situată pe strada Mihai Viteazu, nr. 73, clinica stomatologică Dr. Leahu din Constanța îți pune la dispoziție 12 cabinete, dintre care unul creat special pentru nevoile copiilor, și un centru de radiologie dentară, care te ajută să reduci din timpul dedicat realizării tratamentului dentar și îți oferă confortul de care ai nevoie. Mediul plăcut, dotat cu aparatură de ultimă generație, și echipa de medici specialiști ce îmbină profesionalismul serviciilor oferite cu livrarea unei experiențe cât mai plăcute te ajută să te reîntorci cu drag la clinică pentru fiecare etapă a planului tău de tratament.


Tratamente stomatologice moderne la Clinicile Dentare Dr. Leahu din Constanța 


La Clinica Dentară Dr. Leahu din Constanța poți găsi o soluție potrivită pentru tine, indiferent de problemele dentare cu care te confrunți, de la simplul tratament al cariei dentare, la tratamente de estetică dentară, tratamente de refacere completă a danturii în doar 24 de ore și tratamente potrivite urgențelor stomatologice. Indiferent de complexitatea tratamentului stomatologic ales, tehnicile moderne și aparatura de ultimă generație utilizate îți oferă nu doar rezultatele dorite, ci și o experiență excepțională la dentist. Iată care sunt 5 dintre cele mai moderne soluții pe care le poți alege la clinica medicului Ionuț Leahu din Constanța.
1. Dinți ficși în 24 de ore 


Ține de demnitatea umană să avem dinți ficși care să ne ajute să ne bucurăm de fiecare moment al vieții cu zâmbetul pe buze. Procedura „Dinți ficși în 24 de ore” este una dintre cele mai moderne și mai sigure metode de reconstrucție totală a danturii și vine în ajutorul acelor persoane care se confruntă cu lipsa dinților, cu afecțiuni dentare în stadiu avansat sau acelor persoane care poartă lucrări protetice mobile și își doresc să aibă din nou dinți ficși. Procedura cu implanturi dentare presupune inserarea acestora în osul maxilar sau mandibular și fixarea unei lucrări protetice care arată și se simte exact ca dinții naturali. Avantajul major al folosirii acestei tehnici de reconstrucție a danturii este faptul că poți avea din nou dinți ficși, în 24 de ore de la intervenția chirurgicală.
Primul pas pentru a-ți recăpăta sănătatea și frumusețea danturii este consultul stomatologic. Planul de tratament este personalizat pentru fiecare persoană în parte. Astfel, în funcție de complexitatea cazului și de dorințele tale, împreună cu medicul stabilești strategia terapeutică. De asemenea, în cadrul acestei consultații inițiale primești toate informațiile referitoare la: etapele tratamentului, durata acestuia și costul total al planului de tratament recomandat. 


2. Tratamentul cu laser 


Așa cum am văzut, noile tehnologii schimbă domeniul stomatologiei și oferă alternative moderne, eficiente și lipsite de durere pentru tratamentele stomatologice clasice. Clinica stomatologică Dr. Leahu din Constanța îți oferă un tratament modern pentru boala parodontală, care te ajută să îți menții sănătatea și estetica gingiilor, și anume: tratamentul cu laser. 
Utilizarea laserului în stomatologie reprezintă o metodă inovatoare a domeniului. Acesta oferă rapiditate siguranță și confort tratamentelor necesare afecțiunilor gingivale. Terapia cu laser în stomatologie se bazează pe tehnologia emisiilor de lumină, care tratează afecțiunile gingivale precum: gingivita, parodontita sau boala parodontală. 
3. Albirea profesională cu Lampa Zoom 


La Clinicile Dentare Dr. Leahu din Constanța poți obține strălucirea și culoarea perfectă a zâmbetului cu ajutorul procedurii de albire profesională cu Lampa Zoom. Albirea danturii realizată în cabinetul stomatologic este cea mai eficientă, rapidă și sigură metodă. Realizată cu ajutorul aparaturii de ultimă generație, albirea dentară profesională îți oferă mai multe beneficii precum: realizarea într-o singură ședință, obținerea rezultatelor imediate, siguranță, confort, lipsa durerilor și păstrarea sănătății danturii. 
Clinica Stomatologică Dr. Leahu Constanța oferă tratamente moderne, la cel mai înalt nivel de performanță. La fel ca în orice altă clinică a rețelei Dr. Leahu (București, Pitești, Timișoara, Turda, Iași, Sibiu sau Londra) la cinica din Constanța beneficiezi de servicii stomatologice personalizate, care se pliază pe nevoile și problemele tale dentare. Mai mult decât atât, echipa de medici specialiști îți oferă toate informațiile de care ai nevoie pentru a putea face cea mai potrivită alegere pentru sănătatea danturii tale. Dacă ești în căutarea unei clinici stomatologice unde sănătatea ta este prioritatea întregii echipe, Clinicilor Dentare Dr. Leahu Constanța te așteaptă cu drag pentru a-ți readuce zâmbetul pe buze. 
Pagina a fost generata in 0.1788 secunde