Iulian Dumitrescu, de la PNL:

"Voi propune un protocol de colaborare pentru a putea înlătura PSD"

290
Liderul senatorilor liberali, Iulian Dumitrescu, a anunțat că va propune inițierea unui protocol de colaborare la nivel central între partidele de opoziție pentru înlăturarea PSD de la putere.

"Unul dintre obiectivele importante ale PNL în această perioadă trebuie să fie construcția alternativei la actuala putere. Pornind de la nevoia de a înlătura de la conducerea țării actuala putere abuzivă și discreționară, PNL este singurul partid care poate coagula forțele de opoziție pe o platformă de acțiune împotriva PSD. Trebuie să începem un dialog onest și plin de perspective cu forțe politice care fac opoziție la PSD, cum ar fi USR, PMP sau România Împreună", a transmis Iulian Dumitrescu, într-o postare pe Facebook.

În opinia sa, orice discuție trebuie să plece de la valori comune și de la direcții de acțiune convenite între parteneri.

"Voi propune colegilor din conducerea PNL inițierea unui protocol de colaborare la nivel central între partidele de opoziție pentru a putea înlătura PSD de la putere și pentru a aduce România pe drumul stabilității și normalității. Dincolo de vorbe, PNL trebuie să cuprindă în protocolul de colaborare trei cerințe fundamentale: apărarea libertăților și drepturilor cetățenilor; susținerea, prin măsuri concrete, a capitalului românesc; susținerea președintelui Klaus Iohannis pentru al doilea mandat la Cotroceni", mai precizează Dumitrescu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.3517 secunde