Viorica Dăncilă vrea dezbatere 1 la 1. Va accepta Klaus Iohannis?

Luni, 11 Noiembrie 2019, 23:19
211
Președintele Partidului Social Democrat, Viorica Dăncilă, a anunțat, ieri, că îi va transmite șefului statului, Klaus Iohannis, o scrisoare pentru a-l invita la o dezbatere în care fiecare să își prezinte realizările, dar și proiectele.


"Eu chiar de astăzi îl invit pe domnul Iohannis la o dezbatere 1 la 1. Știți foarte bine că am făcut acest lucru și în campania pentru turul I. O dezbatere în care, în primul rând, trebuie să vorbim despre ceea ce am realizat: ce a realizat domnul Iohannis în cei cinci ani de mandat - ce a promis și ce a realizat din ceea ce a promis -, iar eu să spun ce am făcut într-un an și nouă luni cât am fost premierul României. Voi face și un demers oficial, îi voi adresa o scrisoare domnului Iohannis pentru această confruntare 1 la 1. Când vrea domnul Iohannis - eu am toată disponibilitatea. Azi, mâine o să trimit și scrisoarea. Este normal să avem această confruntare, este o obligație pe care o avem față de români", a afirmat Dăncilă, la sediul PSD.


Întrebată dacă intenționează să inițieze o discuție și cu alți candidați la alegerile prezidențiale pentru a obține susținerea acestora în turul II, Viorica Dăncilă a precizat că se va adresa poporului român pentru a cere voturi.


"Eu vreau să am această discuție cu poporul român, vreau să am această discuție cu românii. Lor o să mă adresez. Cred că niciun lider nu poate să spună: veniți și votați cu X! Cred că trebuie să generez încredere în rândul românilor, indiferent cu cine au votat în primul tur", a susținut ea.


Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.3256 secunde