X
X
Mai multe ştiri online:

Viorica Dăncilă: "Pregătirea alegerilor prezidențiale este în grafic"

Ştire online publicată Marţi, 05 Noiembrie 2019. Autor: Carmen MOCANU
Premierul demis Viorica Dăncilă a declarat, ieri, că pregătirile pentru alegerile prezidențiale sunt în grafic, iar Ministerul Afacerilor Externe a transmis în străinătate materialele necesare scrutinului.


"Am urmărit în detaliu organizarea scrutinului pentru alegerea președintelui României, astfel încât să ne asigurăm că cetățenii își pot exercita dreptul de vot. Toate instituțiile implicate în organizarea și desfășurarea alegerilor și-au îndeplinit sarcinile prevăzute de legislația electorală, iar Ministerul Afacerilor Externe a transmis în străinătate materialele necesare scrutinului. Prin urmare totul este în grafic și în legătură cu pregătirea alegerilor, chiar dacă nu avem numit un ministru al Afacerilor Interne", a spus Viorica Dăncilă, la începutul ședinței de Guvern.


Reamintim că primul tur al alegerilor prezidențiale va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni. Alegătorii din țară vor vota duminică, între orele 7,00 - 21,00. Alegătorii din străinătate pot vota începând de vineri. Astfel, pe 8 noiembrie urnele sunt deschise între orele 12,00 și 21,00; pe 9 noiembrie între orele 7,00 - 21,00 și pe 10 noiembrie între 7,00 - 21,00.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.4107 secunde