Viorica Dăncilă, jignită de protestatari, la Constanța. "E vorba de cei 7 ani de acasă"

415
Viorica Dăncilă, jignită de protestatari, la Constanța.
Premierul Viorica Dăncilă s-a întâlnit astăzi, la Constanța, la Pavilionul Expozițional, cu pensionarii, după ce ieri a discutat despre viitorul guvernării cu liderii PSD. Dăncilă a fost întâmpinată cu proteste.


Oamenii au huiduit-o și au strigat: "Analfabeta".

"Dacă atât îi duce mintea, atât fac", a fost replica premierului.


Dăncilă a fost însă supărată pe protestatari.


"În presă scrie că Viorica Dăncilă a fost contestată, așteptată de protestatari. Sunt 7 sau 8, mereu aceeași. Normal că nu încalcă nimeni libertatea de exprimare, dar este vorba și de cei 7 ani de acasă. Eu nu am să jignesc niciodată, nici pe ei și nici pe altcineva, iar despre ei nu sunt convinsă că fac diferența. Azi crește punctul de pensie si pensia minimă, măsură așteptată de pensionari. Măcar pentru ei trebuiau să se abțină", a declarat Viorica Dăncilă, la sosirea la Pavilionul Expozițional Constanța, unde avea întâlnirea cu pensionarii.

Protestatarii strânși în fața clădirii au avut un schimb de replici și cu câțiva pensionari, înainte de sosirea premierului.

"Lumea știe să facă diferența. Acesta personaje pe care le întâlnim de fiecare dată și nu știu decât să jignească nu vin cu nimic constructiv. Aici, la Constanța, sunt oameni cinstiți. De la Constanța nu au ieșit, au venit de la București pentru că ei cred că pot influența. Ei vor veni cu jigniri, noi vom spune adevărul și vom veni cu proiecte", a spus premierul.

Deși numărul protestatarilor a fost mic, la fața locului au venit imediat mai mulți jandarmi.

Pe de altă parte, premierul a spus că sunt bani pentru creșterea pensiilor.

"Niciodată nu vom face majorări dacă știm că nu sunt bani. Cât de cinic poți să fii să spui că nu mai sunt bani de pensii? Ei, sunt oameni care au învățat să conjunge doar a tăia", a spus Dăncilă.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4907 secunde