Victor Ponta: "Nu vrem să mai rămână Dăncilă premier, dar nici să o înlocuim cu Orban"

297
Victor Ponta:
Președintele Pro România, Victor Ponta, a declarat, ieri, că nu vrea să rămână Viorica Dăncilă prim-ministru, dar în niciun caz aceasta nu trebuie înlocuită cu Ludovic Orban.

"O să ne întâlnim, cei 16 deputați, la noi decizia se ia chiar în mod democratic, o să ne întâlnim atunci când va exista moțiunea, că deocamdată nu există - e sublimă, dar lipsește cu desăvârșire - și vom decide. Vă spun de pe acum pentru că am discutat deja și am și spus lucrul ăsta, nu vrem să mai rămână doamna Dăncilă prim-ministru, dar în niciun caz nu vrem să o înlocuim cu domnul Orban, că ar însemna să sărim din lac în puț. Ne-am dori să schimbăm Guvernul Dăncilă cu un Guvern mult mai competent și mult mai bine pregătit", a afirmat Ponta, citat de Agerpres, întrebat cum vor vota deputații Pro România în cazul în care se va depune o moțiune de cenzură.

Întrebat cine ar trebui să preia funcția de premier în cazul în care pică Guvernul Dăncilă, Victor Ponta a spus că se gândește să îl propună pe Eugen Teodorovici pentru a fi sigur "că îl dă Dragnea afară și în felul ăsta nu mai spune prostii cu limitarea dreptului la muncă în străinătate".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.3367 secunde