X
X
Mai multe ştiri online:

Victor Ponta: "Nu vrem să mai rămână Dăncilă premier, dar nici să o înlocuim cu Orban"

Ştire online publicată Miercuri, 05 Decembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Președintele Pro România, Victor Ponta, a declarat, ieri, că nu vrea să rămână Viorica Dăncilă prim-ministru, dar în niciun caz aceasta nu trebuie înlocuită cu Ludovic Orban.

"O să ne întâlnim, cei 16 deputați, la noi decizia se ia chiar în mod democratic, o să ne întâlnim atunci când va exista moțiunea, că deocamdată nu există - e sublimă, dar lipsește cu desăvârșire - și vom decide. Vă spun de pe acum pentru că am discutat deja și am și spus lucrul ăsta, nu vrem să mai rămână doamna Dăncilă prim-ministru, dar în niciun caz nu vrem să o înlocuim cu domnul Orban, că ar însemna să sărim din lac în puț. Ne-am dori să schimbăm Guvernul Dăncilă cu un Guvern mult mai competent și mult mai bine pregătit", a afirmat Ponta, citat de Agerpres, întrebat cum vor vota deputații Pro România în cazul în care se va depune o moțiune de cenzură.

Întrebat cine ar trebui să preia funcția de premier în cazul în care pică Guvernul Dăncilă, Victor Ponta a spus că se gândește să îl propună pe Eugen Teodorovici pentru a fi sigur "că îl dă Dragnea afară și în felul ăsta nu mai spune prostii cu limitarea dreptului la muncă în străinătate".

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.2782 secunde